آریا بانو

آخرين مطالب

نان تست فرانسوی صبحانه پرطرفدار و جهانی خانه داري

نان تست فرانسوی صبحانه پرطرفدار و جهانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پارسی دی / نان تست فرانسوی مانند املت فرانسوی یکی از صبحانه های بسیار مقوی و سالم در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. از نان تست فرانسوی به عنوان میان وعده هم می توانید استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر نان تست فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری نان تست فرانسوی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش نان تست فرانسوی با پورتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
شیر ¼ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نان تست 4 تکه
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه نان تست فرانسوی
برای تهیه نان تست فرانسوی ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و نمک،بکینگ پودر،وانیل و شیر را نیز به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را خوب مخلوط می کنیم
و نان تست ها را در ظرف پیرکس به شکل مستطیل قرار می دهیم و مواد داخل کاسه را روی نان تست ها می ریزیم و نان تست ها را بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها کاملا به مواد آغشته شود. سپس روغن و کره نرم شده را داخل تابه ای می گذاریم
و روی حرارت کم قرار می دهیم تا گرم شود و به مرور زمان داغ شود و نان تست های آغشته به مواد را آرام در تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و داخل بشقاب قرار می دهیم و عسل روی آن ها می ریزیم و با توت فرنگی تزئین می کنیم.نوش جان


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر