آریا بانو

آخرين مطالب

تغییر دکوراسیون داخلی خانه‌ها در دوره‌های مختلف طی 600 سال خانه داري

تغییر دکوراسیون داخلی خانه‌ها در دوره‌های مختلف طی 600 سال
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اتاق نشیمن مهم‌ترین بخش هر خانه‌ای است. همه ما دوست داریم اتاق نشیمنی زیبا و راحت داشته باشیم و به بهترین شکل طراحی شده باشد. ساعت‌ها وقت می‌گذاریم تا بهترین طراحی را برای اتاق نشیمن داشته باشیم و از بهترین وسایل منزل، دکوراسیون و طراحی‌ها استفاده می‌کنیم تا به چشم بیاید، چون یک جور‌هایی نماد و سمبل خانه و شخصیت ما است.
وب‌سایت یک‌پزشک - میثاق محمدی‌زاده: اتاق نشیمن مهم‌ترین بخش هر خانه‌ای است. همه ما دوست داریم اتاق نشیمنی زیبا و راحت داشته باشیم و به بهترین شکل طراحی شده باشد.
ساعت‌ها وقت می‌گذاریم تا بهترین طراحی را برای اتاق نشیمن داشته باشیم و از بهترین وسایل منزل، دکوراسیون و طراحی‌ها استفاده می‌کنیم تا به چشم بیاید، چون یک جور‌هایی نماد و سمبل خانه و شخصیت ما است.
شاید تاریخچه طراحی دکوراسیون اتاق نشیمن و هنر داخلی خانه به مصر باستان برسد. از آن زمان تا کنون طراحی داخلی اتاق نشیمن به مرور تغییر یافته و تکامل پیدا کرده است.
در هر دوره‌ای از تاریخ شاهد یک سبک معماری و طراحی داخلی بودیم؛ به گونه‌ای که می‌توان آثار و نشانه‌هایی از آن سبک را در اتاق نشیمن مشاهده کرد. مبل‌ها، لوسترها، نوع نورپردازی، طرح وسایل و دیوار‌ها همه نشان می‌دهند در چه دوره‌ای زندگی کردید و سبک غالب در طراحی و دکوراسیون خانه چگونه بوده است.
طراحان HomeAdvisor اقدام به بازسازی 12 هنر داخلی و دکوراسیون اتاق نشیمن در دوره‌های مختلف کردند و بعد با عکس‌برداری از آن‌ها؛ خواستند نشان بدهند طی 600 سال طراحی داخلی خانه‌ها چه تغییراتی در اروپا داشته است.
از شما دعوت می‌کنیم این 12 عکس و طراحی را مشاهده و خودتان با هم مقایسه کنید:
رنسانس (1400 تا 1600)
شکوه هنور و معماری اروپا در این دوره بوده است. در عصر رنسانس با الهام‌گیری از برخی هنر‌های آسیایی، به تزئینات داخلی اهمیت بیشتری داده شده و تقارن هندسی اهمیت بالایی داشته است. کابینت‌ها به شکل کاخ‌ها بودند و ستون‌های درون خانه نمایی از ساختمان به خود می‌گرفتند. در این طرح، به وضوح برخی از هنر‌های ترکی مشاهده می‌شود.
باروک (1590 تا 1725)
در این دوره شاهد اهمیت دادن به وسایل داخلی خانه و پر زرق و برق دار بودن‌شان بودیم. مبل‌های چوبی سلطنتی، میز‌هایی از سنگ مرمر و برخی وسایل ساخته شده با عاج محبوبیت بیشتری داشتند. در این دوره، کلیسا‌های کاتالیک سعی می‌کردند مردم را به تجمل‌گرایی در خانه‌ها تشویق کنند.

روکوکو (1700)
با پایان یافتن دوره باروک، دوره روکوکو در دوران سلطنت لوئیز پانزدهم آغاز شده و سه دهه طول کشید. این سبک ساده‌تر از دوره باروک بود و دیگر خبری از وسایل تزئینی آن‌چنانی در خانه‌ها دیده نمی‌شد. طراحی‌ها آزادتر، خلوت‌تر و صمیمی‌تر بودند و ظاهر وسایل بیشتر اهمیت داشت.

نئوکلاسیک (1780 تا 1880)
اواخر دوره گرجستانی‌ها، سبک جدیدی در معماری و طراحی داخلی خانه به وجود آمد. این سبک معماری بیشتر به معماری یونانی و رومی نزدیک بود تا سبک معماری باروک و روکوکو. سعی می‌کردند کمی طراحی‌ها فانتزی، جذاب‌تر، بامزه‌تر و عاری از نماد‌های سلطنتی یا پر زرق و برق‌دار باشند.

هنر و پیشه (1860 تا 1910)
جنبش هنز و پیشه از کشور انگلیس برخاسته و پاسخی به عصر بی‌خلاقیت و بی‌عدالت اقتصادی صنعتی بود. ارتباط با طبیعت، کیفیت مواد، سادگی و زیباشناسی از عناصر این دوره بودند. شاهکار‌های هنری و صنایع دستی جامعه به درون خانه‌ها و به‌ویژه خانه‌های امریکایی رسوخ کرده و مردم دوست داشتند آثار هنری در اتاق نشیمن خود داشته باشند.

هنر نو (1890 تا 1920)
وارد قرن جدیدی شده بودیم و طراحان صنعتی ترجیح می‌دادند تکنیک‌های تازه‌تری در طراحی وسایل خانه و راحتی استفاده کنند. طرح‌هایی که البته غالبا سخت پیاده‌سازی شده و گران‌قیمت بودند، ولی ظاهر خانه‌ها را دگرگون کردند. مبلمان‌ها و لوازم جانبی بسیار مدرن شده و طرح‌هایی غریب داشتند که برخی نشات گرفته از هنر ژاپنی بودند.

هنر دکو (1920 تا دهه 1960)
دوباره شاهد ظهور طراحی‌های تجملاتی، پر زرق و برق‌دار و ترکیب نماد‌های باستانی با طبیعت بودیم. در این دوره از چوب‌های لاکچری و گران‌قیمت، شیشه‌های کار شده، استیل ضد زنگ، آلومینیوم، جواهرات و چرم در طراحی دکوراسیون خانه‌ها استفاده می‌شد. طراحی‌ها جسورانه‌تر و رنگ‌ها شادتر بودند. نورپردازی‌ها بیشتر و اتاق‌های نشیمن روشن‌تر بودند.

مدرنیسم (1880 تا 1940)
همانند دوره هنر و صنایع دستی، در دوره مدرنیسم نیز برای طراحی و استفاده از هر وسیله‌ای یک فلسفه وجود داشت. غالبا طرح‌ها و وسایلی استفاده می‌شد که برای زندگی ضروری و بهتر بود. از جدیدترین و مدرن‌ترین مواد، طراحی‌ها و فناوری‌ها استفاده شده و سعی می‌کردند مقرون‌به‌صرفه، کاربردی و زیبا باشند.

باوهاوس (1919 تا 1934)
باوهاوس یک مدرسه عالی هنر و معماری در آلمان بود که بیش از سه دهه سعی کرد هنرمندانی جدید پرورش دهد. دولت نازی این مدرسه را در سال 1933 تعطیل کرد. هنرمندان این مدرسه بیشتر به طرح‌های رادیکال مدرنیسم گرایش داشتند و ترکیب طراحی و فن را می‌پذیرفتند.

مدرن اواسط قرن (1930 تا کنون)
این سبک طراحی داخلی بعد از جنگ جهانی دوم رواج یافت و خواستگاه آن در میان حومه شهر‌ها و روستائیان بود. این سبک روی رنگ، سادگی، کارایی به جای تزئینی بودن، وسایل چند منظوره و زیباشنایی تاکید دارد. فضا‌های خالی در این طراحی‌ها بیشتر دیده می‌شود و عناصر طبیعی مانند انواع چوب‌ها، حصیر‌ها و بامبو‌ها استفاده می‌شد.

پست مدرن (1978 تا کنون)
سبکی که تقریبا از سال 1980 در اروپا و امریکا رواج یافت و بیشتر متاثر از آثار هنری و هنرمندان سورئالیست این دوره است. در این سبک طراحی و معماری، عناصر طراحی سبک مدرنیسم به تمسخر گرفته شده و بیشتر سراغ طراحی‌هایی فانتزی، شوخ‌طبع، بی‌نظم و نامرتب رفتند.

امروزی (دهه 1980 تا کنون)
تلفیقی از سبک مدرنیسم با فناوری‌ها و دیدگاه‌های امروزی است. در دهه 2010 بیشتر سراغ این سبک طراحی داخلی رفتند و در آن لایه‌هایی از سبک‌های دیگر مانند باوهاوس دیده می‌شود. دیوار‌ها و پنجره‌های لخت بدون پرده، طراحی مینیمالیستی، برش‌ها و خطوطی که امروزی هستند در این سبک نمود زیادی دارند.

راستی شما دوست داشتید اتاق نشیمن خانه شما شبیه به کدام سبک و دوره باشد؟ به نظر شما کدام طراحی زیباتر و برای یک دورهمی خانوادگی در آخر شب مناسب‌تر است؟


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته برای شام مهمانی فراموش نشود

میز اردور/ دنت پرتقالی، پیشنهاد جذاب روز تعطیل

غذای اصلی/ برنج لقمه ای، غذایی جدید و جالب

سوپ و آش/ سوپ سبزیجات و کرفس برای امشب

سوپ و آش/ آش آبلیمو، ترش و لذیذ

از شما/ سوپ جو سفید

میز اردور/ «کاناپس قارچ»، یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ دونات کدو حلوایی را چطور بپزیم؟

از شما/ ناهار ما

از شما/دسر

از شما/ کیک یخچالی

از شما/کیک زبرا خودم پز

میز اردور/ «حلقه‌های پنیر و سیب زمینی»، پیش غذایی استثنایی

سوپ و آش/ سوپ پاستا و نخود را هم در سرما امتحان کنید

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

میز اردور/ روش تهیه بهترین سالاد پاییزی

غذای اصلی/ کیک گوشت؛ غذایی کامل با ظاهری فریبنده

چرا بهتر است همیشه در فریزر اسفناج یخ زده داشته باشیم؟

نوشیدنی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند

املتی که قابلیت سرو در مجالس را دارد

غذای چینی با دستپخت لیلا حاتمی

«کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

مینی ساندویچ مرغ، میان وعده ای عالی و فوری

شیرینی ها/ دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی

غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت

معجون شیر خرما، برای شما که احساس ضعف دارید

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر تهیه کرد

خوراک لذیذ با بادمجان برای تمام ذائقه ها

قطاب خانگی به امتحانش می ارزد

طرز تهیه پنیر ریکوتا

رفع تیرگی زانو‌ و آرنج با این روش‌ها

آثار طلاق بر مردان

فست فودی خانگی با نودل قالبی

آموزش تهیه مربای گلابی

همه چیز درباره تهیه آش اسفناج

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی

طرز تهیه کوکی انار

عصرانه/ سیب زمینی سوخاری

غذای ملل/ جوجه ایتالیایی با مواد ساده و دردسترس

دمپخت ماهی بوشهری با اسم «لخ لاخ»

تهیه نان کلانه سنندجی لذیذ به دو روش

از شما/ ناهار لاکچری

میز اردور/ دسر کاپوچینو روزتان را خوشمزه می کند

از شما/ اولین کیکی که پختم و تزیین کردم

از شما/ فیله مرغ یونانی

از شما/ کیک ماست مارمالاد

میز اردور/ دسر ژله انار با دانه های یاقوتی

غذای اصلی/ دمپخت ماهی ترش و معطر

شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید

قیمه بوشهری با 2 دستور محلی و خوشمزه