آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه دسر سوپانگل خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه دسر سوپانگل
مواد لازم برای دسر سوپانگل :

شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 1 پاکت (80تا 100گرم)
کره مارگارین 100 گرم
آب سرد 1 لیوان

طرز تهیه دسر سوپانگل :
ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
1 لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است.
نکاتی برای تهیه دسر سوپانگل:
می توانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی می شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

رشته پلو، یادآور ناهار مادربزرگ ها

طرز تهیه شیرینی بهشتی به 2 روش

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج