آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ با گل کلم سالادی اصیل درست کنید خانه داري

میز اردور/ با گل کلم سالادی اصیل درست کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیمونه / چی لازم دارم:
1عدد پیاز قرمز
1 فنجان عدس پخته شده
4عدد هویج
2 قاشق غذا خوری جعفری خردشده
4حبه سیر ساطوری شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک سوم فنجان سرکه سیب
1عدد لیمو ترش تازه یا نارنج
2قاشق غذا خوری ریحان خشک قرمز
50 گرم پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)
1عدد متوسط گل کلم
چه جوری درست میشه:
گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت 8 دقیقه بخار پز نمایید .
پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .
در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.
روش بخار پز سبزیجات:
سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.
نکات تغذیه ای :
این سالاد لذیذ از این جهت که روغن به کار رفته در آن 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته برای شام مهمانی فراموش نشود

میز اردور/ دنت پرتقالی، پیشنهاد جذاب روز تعطیل

غذای اصلی/ برنج لقمه ای، غذایی جدید و جالب

سوپ و آش/ سوپ سبزیجات و کرفس برای امشب

سوپ و آش/ آش آبلیمو، ترش و لذیذ

از شما/ سوپ جو سفید

میز اردور/ «کاناپس قارچ»، یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ دونات کدو حلوایی را چطور بپزیم؟

از شما/ ناهار ما

از شما/دسر

از شما/ کیک یخچالی

از شما/کیک زبرا خودم پز

میز اردور/ «حلقه‌های پنیر و سیب زمینی»، پیش غذایی استثنایی

سوپ و آش/ سوپ پاستا و نخود را هم در سرما امتحان کنید

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

میز اردور/ روش تهیه بهترین سالاد پاییزی

غذای اصلی/ کیک گوشت؛ غذایی کامل با ظاهری فریبنده

چرا بهتر است همیشه در فریزر اسفناج یخ زده داشته باشیم؟

نوشیدنی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند

املتی که قابلیت سرو در مجالس را دارد

غذای چینی با دستپخت لیلا حاتمی

«کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

مینی ساندویچ مرغ، میان وعده ای عالی و فوری

شیرینی ها/ دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی

غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت

معجون شیر خرما، برای شما که احساس ضعف دارید

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر تهیه کرد

خوراک لذیذ با بادمجان برای تمام ذائقه ها

قطاب خانگی به امتحانش می ارزد

طرز تهیه پنیر ریکوتا

رفع تیرگی زانو‌ و آرنج با این روش‌ها

آثار طلاق بر مردان

فست فودی خانگی با نودل قالبی

آموزش تهیه مربای گلابی

همه چیز درباره تهیه آش اسفناج

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی

طرز تهیه کوکی انار

عصرانه/ سیب زمینی سوخاری

غذای ملل/ جوجه ایتالیایی با مواد ساده و دردسترس

دمپخت ماهی بوشهری با اسم «لخ لاخ»

تهیه نان کلانه سنندجی لذیذ به دو روش

از شما/ ناهار لاکچری

میز اردور/ دسر کاپوچینو روزتان را خوشمزه می کند

از شما/ اولین کیکی که پختم و تزیین کردم

از شما/ فیله مرغ یونانی

از شما/ کیک ماست مارمالاد

میز اردور/ دسر ژله انار با دانه های یاقوتی

غذای اصلی/ دمپخت ماهی ترش و معطر

شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید

قیمه بوشهری با 2 دستور محلی و خوشمزه