آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ ترشی انار چاشنی دلبرانه پاییزی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پارسی دی / ترشی انار یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. این ترشی خوشمزه بیشتر در فصل پاییز تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی انار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی انار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی انار با پارسی دی همراه باشید.
چی لازم دارم:
آب انار 1 لیتر
چغندر قرمز 500 گرم
گلپر 1 قاشق غذاخوری
سرکه انار 1 لیوان بزرگ
انار دان شده 1 کیلو گرم
گشنیز 2 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک شده 1 قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
برای تهیه ترشی انار خانگی ابتدا انار های دان شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک را روی آن می پاشیم و آرام انارها را زیر و رو می کنیم و روی کاسه را سلفون می کشیم و کنار می گذاریم تا به مدت 6 ساعت با دمای محیط نرم شوند.
سپس چغندر ها را با اسکاج تمیز می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و 5 الی 6 لیوان آب روی آن ها می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا لبوها به مدت 30 الی 45 دقیقه بعد کاملا پخته شوند.آن وقت با چنگال داخل یکی از چغندره می زنیم
ترشی لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند ترشی هایی …
تا ببینیم پخته شده است یا نه.به احتمال زیاد لبوها پخته شده اند،پس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لبوها خنک شوند. پس از خنک شدن لبوها را در آبکشی قرار می دهیم (از آب لبو می توانید در تزئین پلو یا کشک و…. استفاده کنید)
و پوست آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.بعد سرکه انار را در قابلمه ای می ریزیم (لطفا از قابلمه مسی یا آلومینیوم نباشد) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آب انار را نیز به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا بجوش بیایند.
پس از گذشت 5 دقیقه از جوشیدن ترکیب سرکه انار و آب انار،لبوهای رنده شده را نیز به آن ها می افزاییم و انارهای دان شده که با نمک به مدت 6 ساعت طعم دار و نرم شده بودند را نیز اضافه می کنیم و بعد از 3 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مواد ترشی خنک شوند.
آن وقت فلفل قرمز خشک شده ،سیاه دانه،تخم گشنیز و گلپر را در آسیاب پودر می کنیم و به مواد ترشی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و در شیشه یا هر ظرفی که مورد نظرتان است می ریزیم و درب آن را می بندیم و به مدت 10 روز در یخچال نگهداری می کنیم و پس از آن نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/223561/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود