آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ پلو با لوبیای چشم بلبلی خیلی خوشمزه میشه خانه داري

شام/ پلو با لوبیای چشم بلبلی خیلی خوشمزه میشه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - زندگی آنلاین / پلوهای مخلوط یکی از غذاهای خوشمزه و تقریبا ساده ای است که می توانید در منزل تان برای وعده ناهار درست کنید. لوبیا چشم بلبلی پلو یکی از این غذاها است که طعم فوق العاده عالی و متفاوتی دارد.
چی لازم دارم:
لوبیا چشم بلبلی ریز : نصف پیمانه
برنج : 3 پیمانه
گوشت : 300 گرم
رب : یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ یا پودر پیاز : مقداری
روغن : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
ادویه پلو : به میزان لازم ( زیره - دارچین - پودر گل محمدی )
پرتقال : یک عدد
زعفران : به میزان لازم
چطور بپزم:
برنج و لوبیا را شسته و 2 تا 3 ساعت در آب ولرم خیس کنید.( آب لوبیا را یک تا دو بار عوض کنید )
من از لوبیای ریز برای این پلو استفاده میکنم، اگر در دسترس نبود، میتونید از لوبیا چشم بلبلی معمولی استفاده کنید.
گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید.
پیاز را ریز خرد یا رنده کرده و کمی تفت دهید تا شفاف شود، نیازی به تغییر رنگ پیاز نیست!
گوشت را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید، در حدی که فقط تغییر رنگ دهد و نیازی به سرخ شدن نیست!
یک قاشق رب به گوشت اضافه کرده و سپس لوبیای خیس خورده را بیافزایید و بلافاصله دو لیوان آب درون قابلمه بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد، مراقب باشید لوبیاها له نشود! ( لوبیا چشم بلبلی زودتر از بقیه لوبیاها میپزد )
در انتها نمک، فلفل سیاه، زعفران دم شده و کمی رنده پوست پرتقال داخل گوشت بریزید. ( توجه کنید پوست پرتقال زیاد، طعم غذا را عوض کرده و ممکن است خوشایند نباشد! رنده را روی قابلمه بگیرد و فقط یک تا دو بار پرتقال را روی رنده بکشید! "خیلی کم!!! " )
برنج را مطابق همیشه آبکش کرده و دم بگذارید.
در هنگام سرو، پلو و مایه گوشتی را به صورت لایه لایه داخل دیس بکشید، هر بار بعد از لایه برنج روی آن ادویه پلو بپاشید و در آخر هم به سلیقه خود تزئین کنید.
من برای ادویه این پلو از دارچین، زیره سیاه و پودر گل محمدی به نسبتی که در تصویر زیر می بینید، استفاده میکنم. اضافه کردن ادویه سلیقه ای است، ولی با این ادویه ها طعم بهتری خواهید داشت!
نکته : در صورت تمایل میتونید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید، برای اینکار همان 300 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و به صورت قلقلی های خیلی ریز( کوچکتر از کله گنجشکی ) داخل دست شکل داده و کمی با روغن تفت دهید )


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/بفرمایید ناهار

فوت تهیه ماهی سالمون خوشمزه

از شما/قرمه سبزی جان

از شما/ کشک بادمجان من

طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبی کشور

از شما/ ژله های خوشمزه

از شما/ شام خوشمزه

از شما/ حلوای کاکائویی

در خانه باسلوق درست کنید

کیک عصرانه برای روزهای سرد پاییز

ازشما/ ناهار امروز ما

از شما/ کیک خیس شکلاتی

از شما/ بفرمایید شام مختصر

از شما/ کیک یزدی خودم پز

از شما/ شام امشب ته چین مرغ

از شما/ شام امشب

فست فودی جدید از هندوستان

نسخه KFC برای مرغ سوخاری

از شما/ شام دیشب

از شما/ حلوا

از شما/ کیک خامه ای خودم پز

از شما/ ناهار امروز

از شما/ شام ما

از شما/ ترشی کلم من

از شما/ الویه من😁

از شما/به خشک برای چای و دمنوش😋🤗

از شما/ فلافل

خورشت اناردون پیشنهاد جذاب شب یلدا

ماکارونی با کلی مخلفات دستپخت جذاب بوراک

شام/ کوکو سیب زمینی این بار با برنج!

آموزش دسر لوکوم موزی

از شما/نهار

کیکی برای عصرانه برای روزهای سرد پاییز

میز اردور/ طرز تهیه نان گوجه فرنگی

غذاهای خلاقانه و عجیبی که در اینستاگرام بازدید زیادی داشتند

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

از شما/نون برنجی خودم پز

صبحانه/ طرز تهیه رولت تاتلی فندقی

روش متفاوتی برای طبخ ماکارونی

چطور کیک استوانه ای را به صورت مساوی تقسیم کنیم؟

آموزش تهیه لوکوم ترکیه دسری با تم پاییزی

ایده ای ساده برای تزئین هندوانه شب یلدا

ایده هایی برای تزیین کیک مرغ

طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی

کوفته انار ، ویژه شب یلدا

ژله ویترینی انار؛ دسری با تم شب یلدا

ترشک انار؛ تنقلات خوشمزه با تم شب یلدا

حمص پیش غذای محبوب عربی

باسلوق های خوشگل اناری برای شب یلدا