آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن تهیه «مرغ بریان در قابلمه» خانگی خانه داري

فوت و فن تهیه «مرغ بریان در قابلمه» خانگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / برای طبخ “مرغ بریان در قابلمه” همراه ما باشید.
مواد لازم برای مرغ بریان در قابلمه
به : 4 عدد
کره : 50 گرم
پیاز : یک عدد
گردو : 3 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ : 400 گرم
برنج :یک لیوان
آلو : 10 عدد
پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری
آب : 2 لیوان
رب گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه
رزماری : یک شاخه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مرغ بریان
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید تا کره ذوب شود. بعد پیاز را داخل کره تفت دهید تا سبک شوند.
به پیاز تفت داده شده مرغ خرد شده را اضافه کنید و داخل پیاز سرخ کنید.
برنج را بشویید و به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و گردو به مرغ اضافه کنید و تفت دهید .بعد از اینکه مواد مخلوط شدند و در کنار هم تفت خوردند از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله به را بشویید تا پرزهای رویش گرفته شود، به را به دو نیم تقسیم کنید و وسط آن را خالی کنید و از مواد تفت داده شده داخل به پر کنید.بعد روی مواد یک تکه از شاخه رزماری بگذارید و کنار هم در قابلمه بچینید . داخل قابلمه 2 لیوان آب و پیاز داغ بریزید تا بپزند.
نکات درست کردن مرغ بریان در قابلمه
اگر دوست داشتید دلمه شما شیرین شود علاوه بر آلو به آب آن کمی شکر هم بزنید.
شما میتوانید به سس این غذا رب یا زعفران هم اضافه کنید ولی به دلیل خوشرنگی به بعد از پخت بهتر است از اضافه کردن این مواد خودداری کنید.
اگر دوست داشته باشید غذای شما ملس تر و خوشمزه تر شود به آب داخل دلمه ها کمی زرشک تفت داده شده اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان در قابلمه
مرغ بریان در قابلمه جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مرغ بریان در قابلمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر