آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ دویماج تبریز افزایش دهنده باروری مردان خانه داري

ذائقه ها/ دویماج تبریز افزایش دهنده باروری مردان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / میان وعده مقوی برای مردان
مواد لازم
نان لواش خشک - 2 عدد
پنیر - 100 گرم
کره - 50 گرم
گردوی خردشده – نصف لیوان
سبزی معطر(جعفری،شوید...) - 2 قاشق غذا خوری
کشمش - به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا نان های خشک را خرد کنید.خرده های نان را در کاسه ای بریزید و با حدود نصف لیوان آب مرطوب کنید و قدری زمان دهید تا نرم شود. توجه کنید که نباید خیلی نرم بشود در حدی که دیگر خشک و شکننده نباشد کافی است.کره را ذوب و روی نان ها بریزید و مخلوط کنید.
پنیر را به قطعه های کوچک برش دهیدو به مواد بیفزایید.
در این مرحله به اندازه یک گردو از مخلوط را با دست بردارید و به شکل دایره یا بیضی در آورید اگر چسبناک بود می توانید دستتان را مرطوب کنید.
لقمه های دویماج را با گوجه یا خیار تزیین و میل کنید.
گردو به دلیل داشتن امگا3 کلسترول بد را کاهش می دهد.منگنز و مس موجود در آن با تقویت متابولیسم یا سوخت و ساز بدن به کاهش وزن کمک می‌کند. گردو، منیزیم و فسفر نیز دارد.
مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم وجود دارد.
مصرف گردو می تواند به سلامت اسپرم ها و افزایش توانایی باروری در مردان کمک کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد

میز اردور/ سالاد پرتقال و پیاز، پاییزی ترین دستور امشب

شیرینی ها/ با باسلوق و چای شب هایتان را شیرین کنید

مدل نمای رومی برای سنتی پسندان

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید