آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش پخت ماکارونی برای مبتدی ها

آموزش پخت ماکارونی برای مبتدی ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / مواد لازم برای پخت ماکارونی با گوشت :
ماکارونی یک بسته (700 گرمی)
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی با گوشت:
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید زمانی که رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت بدهید سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر برای عصرانه

عصرانه/ ترکیب هیجان انگیز کیک و موس انار

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین