آریا بانو

آخرين مطالب

ماهی سوخاری با طعم پنیر پارمزان خانه داري

ماهی سوخاری با طعم پنیر پارمزان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله دلتا/ ماهی سوخاری بسیار لذیذ و یکی از بهترین شیوه های پخت ماهی است. حال اگر برای سوخاری کردن از پنیر پارمزان استفاده کنید، طعم ماهی بی نظیر و عالی می‌شود. طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان بسیار آسان است و به روغن نیازی ندارد، از این رو غذایی سالم و رژیمی است.
مواد لازم :
فیله ماهی: 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را در کاسه ای با هم مخلوط و ظرف را کنار بگذارید.
پنیر پارمزان، آرد، پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ریخته، کیسه را چند بار تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. البته این مواد را در کاسه هم می‌توانید مخلوط کنید، فقط دقت داشته باشید که خوب ترکیب شده و به خورد هم بروند.
در طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان فیله ها را ابتدا در مایه تخم مرغی و سپس در مایه آردی بزنید تا دو طرف آن ها به مواد آغشته شوند. برای بهتر انجام دادن این کار می‌توانید ماهی را در کیسه پلاستیکی گذاشته، زیپ آن را ببندید و خوب تکان دهید تا همه قسمت های ماهی آردی شود.
وقتی تمام فیله ها آماده شد، کف سینی فر را کمی چرب کنید. فیله ها را در سینی بچینید و حدود نیم ساعت آن ها را در فر بگذارید. در اواخر پخت با چنگال ماهی ها را چک کنید. اگر بافت ماهی سوخاری شده بود و به راحتی با چنگال تکه می‌شد، یعنی فیله های سوخاری آماده است.
ماهی سوخاری با پنیر پارمزان را می‌توانید با یک قاچ لیموی تازه یا سالاد و سبزیجات پخته شده سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیک سیب بدون فر در ماهیتابه

چندش‌آورترین منوی دنیا در کامبوج

باورهای نادرست در مورد روغن‌های نباتی را بشناسید

غذای ملل/ مصری ها متفاوت ترین پلو را می پزند

آشپزی نمایشی به سبک سرآشپز معروف ترکیه

از شما/شام خوشمزه دیشب من شنیسل مرغ

از شما/معجون شیر و موز با اجیل

نان برشته خانگی با طعم کنجد

مارشمالوی هندوانه برای مهمان های کوچک یلدا

آبگوشت بزباش را خوشمزه تر از دیزی بپزید

آموزش ساده ژله یلدایی سه رنگ

نوشیدنی ها/ شیرکاکائوی مکزیکی را داغ سرو کنید

تزیینات لواشک برای شب یلدا

با یک عدد تخم مرغ کیک زبرا بپزید!

ژله ای سه بعدی و زیبا که دلتان می آید بخورید!

فرنی بستنی هندوانه دسر ارزان شب یلدا

ساخت تخم مرغ شانسی غول پیکر توسط بوراک سرآشپز

از آش انار غافل نشوید

پاپ کورن و سس کارامل نمکی

عصرانه/ با یک عدد تخم مرغ کیک زبرا بپزید!

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

انار پلو با برنج وحشی، یلدا با غذای آمریکایی

10 پیشنهاد و ایده برای شام شب یلدا

مانتو آستین پفی برای استایل مجلسی و کژوال

دکوراسیون خانه‌ی ملیسا و فریبرز؛ هم مدرن هم سنتی!

با لقمه پنیر و هندوانه یلدا را برای کودکان خاطره انگیز کنید

آموزش استفاده از چاقوی آشپزخانه

چیپس کدو حلوایی

حمص پیش غذای لذیذ و گیاهی

کیک انار چند لایه مخصوص شب نشینی در شب چله

از شما/ مهمانی عصرونه

فسنجان مجلسی برای یلدای خاطره انگیز

خوراکی‌های شب یلدا؛ از حالا به فکر باشید!

ترفندهای مهم برای پخت خوشمزه تر «پاستا»

از شما/خودم پز

از شما/دسرشکلاتی

از شما/شام ما

آموزش تهیه یک فست فود خوشمزه

ترفندهای پخت « پاستا»

روش های ساده برای سفیدی ناخن

فوت تهیه رشته پلو مجلسی

آموزش تهیه کاپ کیک بدون فر و روغن

خلق اثر هنری با پاکت صابون

آموزش تکه دوزی سیب برای لباس شب یلدا

طرز تهیه کیک مرغ به دو روش مختلف

آموزش تهیه کیک صبحانه ساده بدون فر

کاپ کیک هندوانه پیشنهاد پذیرایی یلدا

آش گندم شیر کرمانی ها را از دست ندهید

فوت و فن تهیه یک کاپ کیک لاکچری

کباب برگ تابه‌ ای خانگی