آریا بانو

آخرين مطالب

7 نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزاهای خانگی خانه داري

7 نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزاهای خانگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / پیتزاهای خانگی می‌توانند از تمام پیتزاهای بهترین رستوران‌ها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم. یکی از مزیت پیتزاهای خانگی این است که شما می‌تواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستوران‌ها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما آن را جدا می‌کنید و علاقه‌ای به خوردنش ندارید. از پنیر زیاد گرفته تا قارچ و فلفل دلمه و همه ترکیباتی که کاملا سلیقه‌ای است. اما چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟
1. اولین و مهم‌ترین نکته در درست کردن پیتزا خمیر آن است؛ خمیرهای آماده معمولا خشک هستند و بافت نرمی ندارند. به همین دلیل بهتر است خودتان خمیر دلخواهتان را درست کنید.
2. سس خمیر هم نکته دیگری است که اگر خودتان درست کنید قطعا پیتزای خوشمزه‌تری خواهید داشت. برای درست کردن سس خمیر می‌توانید از ترکیب گوجه پوره شده و فلفل و سیر و دیگر ادویه‌های دلخواهتان استفاده کنید و بعد ترکیبات را روی پیتزا بچینید.
3. اگر می‌خواهید قارچ یکی از ترکیبات پیتزایتان باشد، آن را خام روی خمیر نگذارید؛ چون در حال پخت آب می‌اندازد و پیتزای شما را بد طعم می‌کند. برای جلوگیری از این کار مقدار بسیار بسیار کمی از کره را کف تابه خود پخش کنید و وقتی داغ شد قارچ‌ها را با دمای بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود. پیش از انجام این کار وقتی قارچ‌ها را خرد کردید مقداری لیمو ترش به آن اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند.
4. از آویشن غافل نشوید؛ این ادویه جادوی پیتزای شماست و از هر ادویه دیگری بهتر می‌تواند به طعم لذیذ پیتزا کمک کند. در کنار آن از نمک و فلفل و ادویه پیتزا و .. هم مطابق سلیقه‌تان استفاده کنید.
5. ترجیحا اگر می‌خواهید از سوسیس و ژامبون استفاده کنید قبل از چیدن روی خمیر آن را در زمان کوتاهی تفت دهید.
6. برای پیتزای سبزیجات هم، مخلفات خود را یا آب‌پز و طعم‌دار کنید یا کمی تفت دهید تا از حالت خامی بیرون بیاید.
7. خمیر پیتزا هم که از مهم‌ترین‌هاست و نمی‌شود از آن غافل شد؛ اما دقت کنید که بهترین نوع پنیر را استفاده کنید زیرا خیلی از پنیرهای موجود در بازار دیر آب می‌شوند و لطافت و خوشمزگی پیتزا را از بین می‌برند. می‌توانید قبل از ریختن مواد پیتزا هم از پنیر گودا استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

انبار نفت شهران، بمب هیدروژنی تهران

شلیک پلیس در مرزداران تهران

رعایت 80 درصدی پروتکل‌های بهداشتی در کنکور ارشد 99

بیشترین میزان شیوع کرونا در 4 منطقه تهران

نماهنگ به سوی آسمان با نوای محمود کریمی

در ترکیه چگونه برنج درست می کنند؟

چرا هنوز اثری از همسان سازی و افزایش مزایای مزدی نیست؟!

اختراع دانشجویان "هاروارد" برای افراد کم بینا

کاری می‌کنیم کورتوا بهترین بازیکن رئال شود

ماجرای تصادف‌های ساختگی آرش برهانی

یادبود حلقه‌های المپیک از توکیو برداشته شد

یحیی و درآوردن اشک پرسپولیس با این ستاره‌ها

استقلال و پرسپولیس جام جهانی را تست می‌کنند

شاگردان اردلان با شیلد و ماسک به اهواز رسیدند

ترکیب استقلال مقابل شهرخودرو مشخص شد

اعلام ترکیب شهرخودرو برای بازی با استقلال

کتاب‌هایی درباره‌ی آلفرد هیچکاک، سلطان تعلیق سینما

بازگشت سوپراستار؛ مروری بر فیلم‌های محمدرضا گلزار

آیا فیلم جدید «کریستوفر نولان» سینمای جهان را نجات خواهد داد؟!

پیمان قاسمخانی فیلم جدی می‌سازد

چهره ها/ دلِ خونِ لاله صبوری از حوادث خاورمیانه

ویژه برنامه اعلام نتایج نظرسنجی مردمی عصر جدید

کنایه داریوش ارجمند به ترامپ، مکرون و بوریس جانسون

دلتنگی پازل بند برای روزهایی که بهتر بودند

عامل تیراندازی منطقه وردآورد بازداشت شد

آتش‌سوزی در مجتمع تجاری استاتیس خیابان خیام

ماجرای قاتلی که بعد از کشتن همسرش جسدش را تکه تکه کرد

برج ایفل به احترام بیروت خاموش شد

ساخت چراغ ترمز دوچرخه با ساده‌ترین تجهیزات

زندگی مسیحیانی که از تکنولوژی فرار می‌کنند

کال جوش یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی

این خوراکی‌ها را حتما باید خام بخورید!