آریا بانو

آخرين مطالب

آموز ش پخت ماکارونی برای مبتدی ها خانه داري

آموز ش پخت ماکارونی برای مبتدی ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / مواد لازم برای پخت ماکارونی با گوشت :
ماکارونی یک بسته (700 گرمی)
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی با گوشت:
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید زمانی که رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت بدهید سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته برای شام مهمانی فراموش نشود

میز اردور/ دنت پرتقالی، پیشنهاد جذاب روز تعطیل

غذای اصلی/ برنج لقمه ای، غذایی جدید و جالب

سوپ و آش/ سوپ سبزیجات و کرفس برای امشب

سوپ و آش/ آش آبلیمو، ترش و لذیذ

از شما/ سوپ جو سفید

میز اردور/ «کاناپس قارچ»، یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ دونات کدو حلوایی را چطور بپزیم؟

از شما/ ناهار ما

از شما/دسر

از شما/ کیک یخچالی

از شما/کیک زبرا خودم پز

میز اردور/ «حلقه‌های پنیر و سیب زمینی»، پیش غذایی استثنایی

سوپ و آش/ سوپ پاستا و نخود را هم در سرما امتحان کنید

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

میز اردور/ روش تهیه بهترین سالاد پاییزی

غذای اصلی/ کیک گوشت؛ غذایی کامل با ظاهری فریبنده

چرا بهتر است همیشه در فریزر اسفناج یخ زده داشته باشیم؟

نوشیدنی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند

املتی که قابلیت سرو در مجالس را دارد

غذای چینی با دستپخت لیلا حاتمی

«کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

مینی ساندویچ مرغ، میان وعده ای عالی و فوری

شیرینی ها/ دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی

غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت

معجون شیر خرما، برای شما که احساس ضعف دارید

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر تهیه کرد

خوراک لذیذ با بادمجان برای تمام ذائقه ها

قطاب خانگی به امتحانش می ارزد

طرز تهیه پنیر ریکوتا

رفع تیرگی زانو‌ و آرنج با این روش‌ها

آثار طلاق بر مردان

فست فودی خانگی با نودل قالبی

آموزش تهیه مربای گلابی

همه چیز درباره تهیه آش اسفناج

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی

طرز تهیه کوکی انار

عصرانه/ سیب زمینی سوخاری

غذای ملل/ جوجه ایتالیایی با مواد ساده و دردسترس

دمپخت ماهی بوشهری با اسم «لخ لاخ»

تهیه نان کلانه سنندجی لذیذ به دو روش

از شما/ ناهار لاکچری

میز اردور/ دسر کاپوچینو روزتان را خوشمزه می کند

از شما/ اولین کیکی که پختم و تزیین کردم

از شما/ فیله مرغ یونانی

از شما/ کیک ماست مارمالاد

میز اردور/ دسر ژله انار با دانه های یاقوتی

غذای اصلی/ دمپخت ماهی ترش و معطر

شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید

قیمه بوشهری با 2 دستور محلی و خوشمزه