آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ میوه های پخته برای پائیز سرد خانه داري

عصرانه/ میوه های پخته برای پائیز سرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مامی فود / مواد لازم:
سیب3 عدد کیوی3 عدد ز
ردآلو3 عدد
زردآلو6 عدد
طالبی1 عدد
پرتقال1 عدد
توت فرنگی100 گرم
گیلاس150 گرم
شربت آلبالو100 سی سی
شربت لیمو100 سی سی
طرز تهیه و دستور پخت:
سیبها را پوست بکنید و دو قسمت کنید و دانه های آن را جدا کنید و با قاشق داخل آن را خالی کنید تا مثل یک کاسه گود شود، سپس داخل آن شربت کارامل بریزید، بدین ترتیب قسمت دیگر را نیز انجام دهید و هر کدام را وسط یک کاغذ روغنی قرار دهید و مثل بقچه اطراف کاغذ را جمع کنید و با نخ ببندید. سپس کیوی ها را نیز پوست گرفته و از وسط نصف کنید.
تمام قطعات کیوی را روی یک کاغذ روغنی بچینید و روی آنها شربت آلبالو بریزید و کاغذ را بقچه کنید و دور آن را جمع کنید و با نخ ببندید. زردآلوها را نیز شسته و از وسط جوری نصف کنید که از پایین به هم وصل باشند، آنها را وسط یک کاغذ روغنی بریزید و داخل و روی آنها شربت لیمو بریزید و چند برگ نعنا بگذارید و کاغذ را به صورت بقچه جمع کنید و با نخ ببندید.
پرتقال را جوری چهار قاچ کنید که از پایین به هم وصل باشند سپس قاچها را کمی از هم باز کنید و آنها را داخل کاغذ روغنی گذشته و روی آن شربت لیمو بریزید و کاغذ را به صورت بقچه جمع کنید و با نخ ببندید. طالبی را شسته و قسمت بالای آن را جدا کنید و داخل آن را خالی کنید و با توت فرنگی پر کنید و روی آن شربت بریزید و چند برگ نعنا قرار دهید و داخل کاغذ بپیچید. در نهایت گیلاسها را نیز داخل کاغذ بگذارید و روی آنها شربت آلبالو بریزید و بقچه ای ببندید.
بعد از آماده کردن تمام میوه ها باید ظرف بخار را آماده کنید و حدود 2 لیتر آب در ظرف بخار بریزید و تمام میوه های داخل کاغذها را کنار هم بچینید و به مدت 20 دقیقه بخارپز کنید. این میوه ها را می توان به عنوان پیش غذا یا دسر استفاده کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد

میز اردور/ سالاد پرتقال و پیاز، پاییزی ترین دستور امشب

شیرینی ها/ با باسلوق و چای شب هایتان را شیرین کنید

مدل نمای رومی برای سنتی پسندان

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید

مارشمالوهای رنگی؛ دسر موردعلاقه‌ی بچه‌ها

تکنیک رژ زدن آرایشگران برای برجسته شدن لب ها

میز اردور/ ترین پنیر و سبزیجات، هم سالاد و هم پیش غذا