آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ پامادور قاتق، پیشنهاد جذاب گیلانی خانه داري

ناهار/ پامادور قاتق، پیشنهاد جذاب گیلانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اطلاعات / پامادور قاتق، خورش خوشمزه‌ای است که گیلانی‌ها می‌پزند و بسیار ساده و سریع آماده می‌شود. این خورش مواد اولیه ساده‌ای دارد و در آن از گوشت و مرغ استفاده نشده است.
پامادور در گویش گیلکی به معنی گوجه فرنگی است و به همین دلیل، این خورش به خورش گوجه فرنگی هم مشهور است. پامادور قاتق را در خانه بپزید و با نان یا برنج کته ایرانی سرو کنید.‏
چی لازم دارم:‏
گوجه فرنگی 5 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به مقدار کافی
چطور بپزم:
در قابلمه‌ای آب را به جوش آورید و گوجه فرنگی‌های شسته شده را در آن بیندازید. پس از 3دقیقه، گوجه فرنگی‌ها را از آب خارج کنید و زیر آب سرد بشویید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
گوجه‌های پوست گرفته را خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را خلالی کرده و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه و گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید‎.‎‏ حالا باید تخم مرغ را روی مواد بریزید (نباید تخم مرغ را هم بزنید) و اجازه دهید، تا تخم مرغ با حرارت کم بپزد و در آخر فلفل و نمک را اضافه نمایید‎.‎
نکته:
برای طعم بهتر پامادور قاتق می‌توانید، از سیر و یا پودر سیر نیز استفاده کنید.
اگر خورش را غلیظ‌تر با رنگ تیره‌تر می‌پسندید، می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن بیافزایید.
پامادور قاتق را می‌توانید با بادمجان سرخ شده سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید

مارشمالوهای رنگی؛ دسر موردعلاقه‌ی بچه‌ها

تکنیک رژ زدن آرایشگران برای برجسته شدن لب ها

میز اردور/ ترین پنیر و سبزیجات، هم سالاد و هم پیش غذا

ست مانتو و کت برای همسران شیک پوش ایرانی

غذای اصلی/ میرزا قاسمی را برای دورهمی شبانه بپزید

ست های شیک مجلسی با کت

سفید شدن مو ارتباطی با رنگ‌ زدن زیاد ندارد!

صبحانه/ املت با پنیر صبحانه خوشمزه تر میشه

غذای اصلی/ کوکوی پاستا برای کودکان بدغذا

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

طرز تهیه نان صبحانه

نان تورتیلای گل‌کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم‌کربوهیدرات

ذائقه ها/ املت اسفناج پیشنهاد فوری برای مهمان ناخوانده

غذای ملل/ دستور 2 اسنک فوری با ماهیتابه

ذائقه ها/ باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی

جدیدترین تزیینات سالاد ماکارونی

آموزش پخت کیک زبرا بدون تخم مرغ

کشک بادمجان با دستور مجری خوش صدا

آجیل کم خرج و مغذی برای پاییز

میز اردور/ ترشی میوه خشک برای شب های بلند پاییز

نان های گرد با عطر و طعم سیر

میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه ای بادامی

8 ایده پنیری و تند برای شام

میز اردور/ دستوری ساده برای پاناکوتا

سوپ و آش/ آبگوشت سیستانی را امتحان کرده اید؟

شیرینی ها/ دستور تهیه کیکی با آناناس و نارگیل

عصرانه/ رولت گردویی را با دمنوش سرو کنید

نوشیدنی ها/ با هات چاکلت خودتان را تحویل بگیرید

آموزش تهیه عصرانه ژاپنی

فوت و فن تهیه شیرینی گوشفیل در خانه

سمنو سیستانی به نام «تجگی»

سه روش برای تهیه چای قاصدک در منزل

آموزش آرایش حرفه ای مو برای مجالس عروسی

میز اردور/ لذت پخت باسلوق شیره انگور

بهترین روش‌های شستشو و ترمیم فرش

پخت برنج | فوت وفن هایی که برای پخت برنج باید بدانید

با ماست چکیده لبنانی آشنا شوید

سوپ مرغ، بهترین درمان برای سرماخوردگی

فوت و فن تهیه رب انار خانگی

ناهار/ خورش فسنجان را با مرغ بپزید