آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ماکارونی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ماکارونی با گوشت
مواد لازم برای پخت ماکارونی با گوشت :

ماکارونی یک بسته (700 گرمی)
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی با گوشت:
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید زمانی که رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت بدهید سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید.

طرز تهیه ماکارونی با سویا
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا :
ماکارونی یک بسته 700 گرمی
سویا 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی با سویا :
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید رنگ آن که تغییر کرد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تقت بدهید سویاها را از قبل با آب جوش خیس کنید و بعد آن را درون آبکش بریزید زمانی که آب آن رفت به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و هم بزنید همانطور که می بینید سویاها روغن زیاد مصرف می کنند مقداری روغن به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید.
نکاتی برای طرز تهیه ماکارونی:
• ماکارونی غذایی کاملا سلیقه ای است می توانید با توجه به ذائقه خودتان موادی را به آن اضافه کنید می توانید کم کنید.
• موادی که می توانید اضافه کنید عبارتند از: نخودفرنگی، قارچ، سیب زمینی، هویج و حتی بعضی ادویه ها را خودتان اضافه یا کم کنید مانند دارچین و آویشن و مقدار خیلی کم گلپر.
• بعضی ها ماکارونی را به صورت دم نکشیده می خورند این طوری باید کمی بیشتر بپزد وگرنه نه مزه خامی می دهد.
• اگر دوست دارید پیاز مشخص باشد و طعم آن زیر دندانتان حس شود خلالی نازک اگر دوست ندارید نگینی خرد کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/کباب کوبیده در منزل سالم و با صرفه

غذای ملل/ پیتزا نیویورکی، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ ژله با تزیین هویج، شیک و مجلسی

غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی

میز اردور/ رول گوشت و تخم مرغ، ساده و راحت

میز اردور/ سس سیر برشته را حتما امتحان کنید

غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوق‌العاده

میز اردور/ پوره سیب زمینی با طعم خامه‌، محبوب و انرژی‌بخش

طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

از شما/بفرمایید ناهار

فوت تهیه ماهی سالمون خوشمزه

از شما/قرمه سبزی جان

از شما/ کشک بادمجان من

طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبی کشور

از شما/ ژله های خوشمزه

از شما/ شام خوشمزه

از شما/ حلوای کاکائویی

در خانه باسلوق درست کنید

کیک عصرانه برای روزهای سرد پاییز

ازشما/ ناهار امروز ما

از شما/ کیک خیس شکلاتی

از شما/ بفرمایید شام مختصر

از شما/ کیک یزدی خودم پز

از شما/ شام امشب ته چین مرغ

از شما/ شام امشب

فست فودی جدید از هندوستان

نسخه KFC برای مرغ سوخاری

از شما/ شام دیشب

از شما/ حلوا

از شما/ کیک خامه ای خودم پز

از شما/ ناهار امروز

از شما/ شام ما

از شما/ ترشی کلم من

از شما/ الویه من😁

از شما/به خشک برای چای و دمنوش😋🤗

از شما/ فلافل

خورشت اناردون پیشنهاد جذاب شب یلدا

ماکارونی با کلی مخلفات دستپخت جذاب بوراک

شام/ کوکو سیب زمینی این بار با برنج!

آموزش دسر لوکوم موزی

از شما/نهار

کیکی برای عصرانه برای روزهای سرد پاییز

میز اردور/ طرز تهیه نان گوجه فرنگی

غذاهای خلاقانه و عجیبی که در اینستاگرام بازدید زیادی داشتند

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

از شما/نون برنجی خودم پز

صبحانه/ طرز تهیه رولت تاتلی فندقی

روش متفاوتی برای طبخ ماکارونی

چطور کیک استوانه ای را به صورت مساوی تقسیم کنیم؟