آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ در خانه نان مخصوص همبرگر درست کنید خانه داري

میز اردور/ در خانه نان مخصوص همبرگر درست کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جام جم / چی لازم دارم:
آرد: 4 پیمانه، کره یا روغن آب شده: نصف پیمانه، شکر: 2 قاشق سوپخوری، تخم‌مرغ: 2 عدد، نمک: یک قاشق چایخوری، شیر 1/5 پیمانه، کنجد: به میزان لازم، پودر مایه خمیر: یک قاشق مربا‌خوری.
چه جوری درست میشه:
ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید کمی خنک شود. شکر و پودر مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و به شیر ولرم اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر آماده شود. کره یا روغن جامد را آب کرده و با نمک و یک عدد تخم‌مرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن مایه را به آن بیفزایید. آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک شود و خمیر کیفیت بیشتری داشته باشد. بعد آرد را بتدریج به مواد بیفزایید و با دست مخلوط کنید.
به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیری مناسب حاصل شده و به دست نچسبد. ظرف بزرگ‌تری در نظر بگیرید و کمی آن را چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و 1/5 تا 2 ساعت به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شده و بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و آنها را با دست گرد کنید، سینی فر را کمی چرب کرده و خمیر‌ها را با فاصله در سینی بگذارید.
زرده یک تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی خمیر‌ها بمالید و کنجد بپاشید و 15 دقیقه دیگر روی آنها را بپوشانید. فر را روشن کنید تا گرم شده بعد سینی فر را در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و صبر کنید تا روی نان‌ها طلایی شده و از فر بیرون آورید.
به این ترتیب نان همبرگر بدون نگه دارنده را در منزل تهیه کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد

میز اردور/ سالاد پرتقال و پیاز، پاییزی ترین دستور امشب

شیرینی ها/ با باسلوق و چای شب هایتان را شیرین کنید

مدل نمای رومی برای سنتی پسندان

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید

مارشمالوهای رنگی؛ دسر موردعلاقه‌ی بچه‌ها

تکنیک رژ زدن آرایشگران برای برجسته شدن لب ها

میز اردور/ ترین پنیر و سبزیجات، هم سالاد و هم پیش غذا