آموزش تهیه کیک شیرازی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / کیک شیرازی به شیرینی وزیبایی ومحبت شیرازی های عزیز ❤
مواد لازم .....
تخم مرغ درشت دوعدد
شکر نصف لیوان شیرین تر خواستید دوسوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
ارد دولیوان
گلاب یک سوم لیوان
ماست یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشقزمرباخوری سرصاف
وانیل وپودرهل از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
نمک میوه نصف قاشق جایخوری
شربت بار یک قاشق غذاخوری که همون شهد زعفرانی است که واسه زولبیا استفاده می شه
طرز تهیه .....
ارد وبیکینگ پودرونمک میوه را سه بار الک کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل و پودرهل راپنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر وکرمی بشه بعد گلاب وشربت بار را اضافه ومخلوط کنید وبعد مواد اردی را اضافه ودرحد مخلوط شدن بزنید در اخر روغن رااضافه ومخلوط کنید
قالب کیک یزدی یا قالبهای تک تفره یاقالب مافین را کپسول بذارید یا با روغن جامد یاارده چرب کنید دوسوم قالب راپر کرده با ته قاشق یاچاقو یک بعلاوه روی مایه کیک زده ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 40تا 50 دقیقه حتما چک کنید دمای فرها متفاوته ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه
شربت.... یک لیوان شکر را بانصف لیوان اب مخلوط روی حرارت بذاریددچند جوش که زد وشکر حل شد بک قاشق مرباخوری ابلیمو و در صورت تمایل زعفران هم بزنید شربت که سرد شد روی کیک داغ ریخته وبا پسته یا هرمغزی مایلید تزیین کنید بی نهایت خوشمزه
-
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴:۴۰
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/222445/