آریا بانو

آخرين مطالب

معمول‌ترین صبحانه‌ ی ما ایرانی ها چیست؟ خانه داري

معمول‌ترین صبحانه‌ ی ما ایرانی ها چیست؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تاپ ناز / نان و پنیر با چای شیرین است. اما این صبحانه تا چه حد با الگوی «بشقاب من» تطابق دارد؟ پنیری که برای صبحانه مصرف می‌شود، همان یک‌سوم سهم پروتئینی است که در این بشقاب جای گرفته و بهتر است کم‌چرب باشد. اگر نانی که برای صبحانه مصرف می‌شود هم، نان سبوس‌دار باشد و مقداری گردو، گوجه‌فرنگی و خیار یا سبزی خوردن را با لقمه‌های صبحانه همراه کنیم، یک صبحانه کامل خواهیم داشت.
البته جایگزین‌های زیادی وجود دارد که می‌توان برای هرکدام از گروه‌های خوراکی تشکیل دهنده صبحانه در نظر گرفت. مثلا پنیر در گروه گوشت‌ها، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزدانه‌ها هم قرار می‌گیرد بنابراین به جای خوردن پنیر در وعده صبحانه می‌توان تخم‌مرغ آبپز یا نیمروی کم‌روغن را جایگزین کرد.
یک انتخاب خوب دیگر گروه حبوبات است؛ مثلاعدسی که اگر در صبحانه با نان کامل و مقداری سبزی همراه شود، واقعا عالی است. یادتان باشد سبزی‌ها و صیفی‌ها جایگاه بسیار مهمی در یک صبحانه کامل دارند که نباید فراموش شود.
البته بعضی‌ها هم دوست دارند کره، خامه و مربا برای صبحانه مصرف کنند اما برای کسی که دچار مشکل اضافه‌ وزن و چاقی، مشکلات قلبی-‌عروقی، بالا بودن چربی خون، دیابت و در کل مشکلات متابولیک است، این نوع خوراکی‌ها مسلما انتخاب اول نیست و کسی که سالم و فعال است، می‌تواند گاهی اوقات با فاصله زمانی طولانی خامه با مربا و عسل یا کره با مربا نوش‌جان کند عالی است.
انواع آش‌هایی که البته زیاد چرب نباشند هم می‌توانند گزینه‌های خوب و کاملی برای وعده صبحانه ما ایرانی‌ها باشند. حلیم هم می‌تواند یک انتخاب خوب برای صبحانه باشد؛ حلیمی که کم‌روغن و کم‌شکر باشد و با کره اضافی مصرف نشود! در بعضی از فرهنگ‌های غربی صبحانه گوشت می‌خورند یا در فرهنگ برخی کشورهای آسیای شرقی برنج را در وعده صبحانه خود میل می‌کنند اما این نوع خوراک‌ها در فرهنگ ما بسیار بعید هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای چینی با دستپخت لیلا حاتمی

«کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

مینی ساندویچ مرغ، میان وعده ای عالی و فوری

شیرینی ها/ دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی

غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت

معجون شیر خرما، برای شما که احساس ضعف دارید

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر تهیه کرد

خوراک لذیذ با بادمجان برای تمام ذائقه ها

قطاب خانگی به امتحانش می ارزد

طرز تهیه پنیر ریکوتا

رفع تیرگی زانو‌ و آرنج با این روش‌ها

آثار طلاق بر مردان

فست فودی خانگی با نودل قالبی

آموزش تهیه مربای گلابی

همه چیز درباره تهیه آش اسفناج

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی

طرز تهیه کوکی انار

عصرانه/ سیب زمینی سوخاری

غذای ملل/ جوجه ایتالیایی با مواد ساده و دردسترس

دمپخت ماهی بوشهری با اسم «لخ لاخ»

تهیه نان کلانه سنندجی لذیذ به دو روش

از شما/ ناهار لاکچری

میز اردور/ دسر کاپوچینو روزتان را خوشمزه می کند

از شما/ اولین کیکی که پختم و تزیین کردم

از شما/ فیله مرغ یونانی

از شما/ کیک ماست مارمالاد

میز اردور/ دسر ژله انار با دانه های یاقوتی

غذای اصلی/ دمپخت ماهی ترش و معطر

شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید

قیمه بوشهری با 2 دستور محلی و خوشمزه

غذای ملل/ دمی هندی تند، تیز و مقوی

ذائقه ها/ یتیمک، غذای سالم و ارزان بوشهری

میز اردور/ با مربای پرتقال درسته، هنرتان را به رخ بکشید!

غذای اصلی/ قلیه میگو را با دستور بوشهری بپزید

اصطلاحات رایج آشپزی که تازه عروس ها نمی دانند!

غذا‌های محلی استان بوشهر

صبحانه/ شیر برنج ترکیه ای مغذی و گرم

سوپ و آش/ سوپ گوجه با پنیر، آسان و خوشمزه

غذای اصلی/ ته چین گوشت، پیشنهاد جذاب آخر هفته

ناهار/ خورشت ترشه کباب، لذیذترین غذای هفته

دمنوش لیمو و پرتقال، ضد سرماخوردگی

ذائقه ها/ چیپس رژیمی سیب، میان وعده مفید پاییزی

غذای ملل/ دیپ فلفل هالوپینو، تند و آتشین

غذای عالی برای فرار از آلزایمر!

میز اردور/ دسری که غم و ناراحتی را از بین می برد!

غذای اصلی/ برگری ارزان که نیم ساعته آماده می شود

کباب بختیاری را به راحتی در خانه بپزید

میز اردور/ حلوای شکلاتی، یک تیر و دو نشان

شیرینی گل سرخ در پاییز طبع تان را گرم می کند

سفره آرایی/ کیک های زیبای آینه ای