آریا بانو

آخرين مطالب

نان سیب زمینی مطبوع خانگی را در تابه بپزید خانه داري

نان سیب زمینی مطبوع خانگی را در تابه بپزید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دلتا/ نان سیب زمینی یک نان کامل از نظر مواد غذایی است. نان سیب زمینی را می‌توان به تنهایی یا با خوراکی های دیگر به عنوان صبحانه یا عصرانه مصرف کرد. این نان به دلیل داشتن سیب زمینی، طعم متفاوتی نسبت به نان های دیگر دارد.
مواد لازم :
آرد سفید: 2 لیوان
سیب زمینی: 2 عدد
خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری
کره یا روغن مایع: 50 گرم
نمک: یک قاشق چای‌خوری
زیره یا نعناع یا شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
شیر یا آب ولرم: یک سوم لیوان
شکر: یک قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه :
شکر را با شیر مخلوط کرده و خمیر مایه را اضافه می‌کنیم. در ظرف را 10 دقیقه می‌بندیم تا عمل بیاید.
سیب زمینی را آبپز می‌کنیم. وقتی خنک شد، آن را پوست گرفته و ریز رنده می‌کنیم.
سیب زمینی رنده شده، کره نرم شده، نمک و شوید را به خمیر مایه به عمل آمده افزوده و سپس آرد را به تدریج می‌افزاییم.
چون این خمیر سیب زمینی دارد، وقتی آرد می‌ریزیم و ورز می‌دهیم، چسبندگی دارد. بنابراین تا جایی آرد می‌ریزیم که خمیر کمتر به دست بچسبد.
روی خمیر را می‌پوشانیم و یک ساعت در محیط نسبتاً گرم می‌گذاریم تا استراحت کند.
پس از استراحت پف خمیر را با کمی ورز دادن می‌گیریم. سپس خمیر را به 4 چونه تقسیم کرده و در سینی فر پهن می‌کنیم. قطر خمیر باید حدود یک تا یک و نیم سانت باشد. پس از پهن کردن خمیر با کارد روی آن طرح می‌دهیم.
دوباره روی خمیر را پوشانده و 20 دقیقه دیگر می‎گذاریم بماند.
طرز تهیه نان
زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری شیر مخلوط کرده و روی خمیر رومال می‌زنیم.
خمیر را 20 دقیقه در فر که از قبل گرم شده، می‌گذاریم. یک ظرف آب هم در فر می‌گذاریم تا رطوبت ایجاد کند و نان خشک نشود.
پس از گذشت این مدت نان آماده است. آن را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم کمی خنک شود.
می‌توان نان سیب زمینی را در تابه روی گاز و بدون فر هم درست کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

رشته پلو، یادآور ناهار مادربزرگ ها

طرز تهیه شیرینی بهشتی به 2 روش

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج