آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه چاتنی انبه هندی خانه داري

طرز تهیه چاتنی انبه هندی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرهنگ غذا/ چاتنی یا چَتنی (Chutney) به طیفی از سس‌ها یا چاشنی‌هایی گفته می‌شود که در کشورهای جنوب آسیا و مخصوصا آشپزی هندی تهیه می‌شود. چاتنی می‌تواند یک چاشنی همانند ترشی با پایه میوه و سرکه یا سس‌هایی با پایه ماست یا روغن خردل باشد. گاهی اوقات نیز ممکن است چاتنی‌ها بیشتر شبیه انواع دیپ درست شود. چاتنی انبه یکی از معروف‌ترین انواع چاتنی می‌باشد، که دستور تهیه نوع هندی آن با سایر دستورات کمی متفاوت است.
مواد لازم :
انبه 4 عدد
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شکر سفید یا قهوه‌ای 2 فنجان
زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری خرد شده
سیر 2 حبه خرد شده
فلفل قرمز شیرین 1 عدد خرد شده
تخم رازیانه ا قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 فنجان

دستور تهیه :
روغن را درون تابه‌ای مناسب بریزید، روی شعله قرار دهید تا گرم شود. زنجبیل، سیر و فلفل قرمز شیرین را درون تابه بریزید و اجازه دهید 2 دقیقه تفت بخورد. تمام ادویه‌جات و تخم گشنیز و رازیانه را نیز به تابه اضافه کنید تا با سایر مواد 1 دقیقه دیگر تفت بخورد.
انبه خرد شده، شکر، نمک و سرکه را به تابه اضافه کنید تا با حرارت زیاد کاملا چند جوش بخورد و در این زمان کاملا مواد چاتنی را هم بزنید تا یکدست شود. سپس بعد از جوش آمدن و حل شدن شکر شلعه را کم بکنید و اجازه دهید تا به شعله کم حدود 1 ساعت کاملا بپزد. بعد از اتمام مراحل پخت بگذارید تا چاتنی شما سرو شود و سپس درون ظرف شیشه‌ای که از قبل استریل شده بریزید.

نکات :

در تمام مراحل طبخ چاتنی انبه نباید درب ظرف را بگذارید.
این چاتنی را می توان به مدت 2 ماه در ظرف شیشه ای درون یخچال و همچنین به مدت شش ماه درون فریزر نگهداری کنید.
برای استریل کردل ظروف شیشه ای ابتدا آن را کاملا بشوئید و درون فر از قبل گرم شده بگذارید تا به مدت 20 دقیقه گرم شود. البته دمای فر باید کم باشد و همچنین محیط فر و دستان شما کاملا تمیز باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر