آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ با دسر سوفله لیمو طعم پاییز را بچشید خانه داري

میز اردور/ با دسر سوفله لیمو طعم پاییز را بچشید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
شکر سفید 6 قاشق غذاخوری
آرد کامل ¼ پیمانه
پوست لیمو رنده شده مقداری
آب لیمو ترش ¼ پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد زرده
شیر یک پیمانه
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودر قند به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا باید فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری شکر سفید و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس پوست لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید تا نرم شوند. در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آنها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
بعد در یک کاسه متوسط دیگر، سفیده های تخم مرغ را با هم زن با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، 4 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. مقدار کمی از سفیده های تخم مرغ را به مخلوط لیمو اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس سفیده های هم زده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.
ظرف سوفله را داخل ظرف گود دیگری روی سینی فر قرار دهید. داخل ظرف گود آب بریزید. چهل دقیقه سوفله را در فر بپزید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و 5 دقیقه بعد، پودر قند روی آن بپاشید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید

مارشمالوهای رنگی؛ دسر موردعلاقه‌ی بچه‌ها

تکنیک رژ زدن آرایشگران برای برجسته شدن لب ها

میز اردور/ ترین پنیر و سبزیجات، هم سالاد و هم پیش غذا

ست مانتو و کت برای همسران شیک پوش ایرانی

غذای اصلی/ میرزا قاسمی را برای دورهمی شبانه بپزید

ست های شیک مجلسی با کت

سفید شدن مو ارتباطی با رنگ‌ زدن زیاد ندارد!

صبحانه/ املت با پنیر صبحانه خوشمزه تر میشه

غذای اصلی/ کوکوی پاستا برای کودکان بدغذا

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

طرز تهیه نان صبحانه

نان تورتیلای گل‌کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم‌کربوهیدرات

ذائقه ها/ املت اسفناج پیشنهاد فوری برای مهمان ناخوانده

غذای ملل/ دستور 2 اسنک فوری با ماهیتابه

ذائقه ها/ باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی

جدیدترین تزیینات سالاد ماکارونی

آموزش پخت کیک زبرا بدون تخم مرغ

کشک بادمجان با دستور مجری خوش صدا

آجیل کم خرج و مغذی برای پاییز

میز اردور/ ترشی میوه خشک برای شب های بلند پاییز

نان های گرد با عطر و طعم سیر

میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه ای بادامی

8 ایده پنیری و تند برای شام

میز اردور/ دستوری ساده برای پاناکوتا

سوپ و آش/ آبگوشت سیستانی را امتحان کرده اید؟

شیرینی ها/ دستور تهیه کیکی با آناناس و نارگیل

عصرانه/ رولت گردویی را با دمنوش سرو کنید

نوشیدنی ها/ با هات چاکلت خودتان را تحویل بگیرید

آموزش تهیه عصرانه ژاپنی

فوت و فن تهیه شیرینی گوشفیل در خانه

سمنو سیستانی به نام «تجگی»

سه روش برای تهیه چای قاصدک در منزل

آموزش آرایش حرفه ای مو برای مجالس عروسی

میز اردور/ لذت پخت باسلوق شیره انگور

بهترین روش‌های شستشو و ترمیم فرش

پخت برنج | فوت وفن هایی که برای پخت برنج باید بدانید

با ماست چکیده لبنانی آشنا شوید

سوپ مرغ، بهترین درمان برای سرماخوردگی

فوت و فن تهیه رب انار خانگی

ناهار/ خورش فسنجان را با مرغ بپزید