آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟ خانه داري

فوت آشپزی/ سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / برشته کردن سبزیجات بهترین روش برای استفاده از آن ها به صورت پخته است. وقتی که سبزیجات را برشته می‌کنید، طعم آن‌ها خوشمزه تر می‌شود و بافت عالی را به ما می‌دهند.
سبزیجات برشته هم می‌توانند در کنار غذا استفاده شوند و هم به تنهایی یک وعده غذایی کامل را تشکیل می‌دهند.وقتی که تعطیلات تمام می‌شود همه در تکاپوی برگشتن به وضعیت سابق و پرتلاش همیشگی هستند، اما این دقیقا همان زمانی است که بدن شما نیازمند غذا‌های سالم و رژیمی است، چون در ایام گذشته حسابی ناپرهیزی کرده اید. مصرف سبزیجات برشته در واقع بهترین راه برای دستیابی به یک رژیم سالم است.
بسیاری از بچه‌ها اهل خوردن سبزیجات نیستند و یک غذای ناسالم و فست فودی را ترجیح می‌دهند، اما به شما اطمینان می‌دهیم که حتما این سبزیجات برشته را دوست خواهند داشت و بعد از درست کردن این دستورالعمل خواهید دید که بار‌ها و بار‌ها آن را درست خواهید کرد.
یکی از خوبی‌های این دستورالعمل غذایی این است که اگر سبزیجاتی اضافه در یخچال مانده است و نمی‌دانید آن‌ها را چه کار کنید، با این شیوه به بهترین شکل ممکن از آن‌ها استفاده خواهید کرد. برای درست کردن این خوراکی عالی شما نیازمند سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، هویج، کدو سبز، بروکلی، پیاز قرمز و سیر خواهید بود.
البته اغلب سبزیجات را می‌توان برشته کرد مثل کدو حلوایی، زردک، لبو، سیب زمینی، گل کلم، بادمجان و حتی تربچه. همچنین برای برشته کردن و مزه‌دار کردن می‌توانید از روغن زیتون، نمک و فلفل، ادویه ایتالیایی (اختیاری) و لیمو استفاده کنید.نوع ادویه‌ای که استفاده می‌کنید کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. می‌توانید در سالاد یا سوپ ها از ادویه خوشبوی کاری استفاده کنید. برای استفاده از آن‌ها در سالاد یا همراه پاستا بهتر است از ادویه ایتالیایی استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/کباب کوبیده در منزل سالم و با صرفه

غذای ملل/ پیتزا نیویورکی، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ ژله با تزیین هویج، شیک و مجلسی

غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی

میز اردور/ رول گوشت و تخم مرغ، ساده و راحت

میز اردور/ سس سیر برشته را حتما امتحان کنید

غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوق‌العاده

میز اردور/ پوره سیب زمینی با طعم خامه‌، محبوب و انرژی‌بخش

طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

از شما/بفرمایید ناهار

فوت تهیه ماهی سالمون خوشمزه

از شما/قرمه سبزی جان

از شما/ کشک بادمجان من

طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبی کشور

از شما/ ژله های خوشمزه

از شما/ شام خوشمزه

از شما/ حلوای کاکائویی

در خانه باسلوق درست کنید

کیک عصرانه برای روزهای سرد پاییز

ازشما/ ناهار امروز ما

از شما/ کیک خیس شکلاتی

از شما/ بفرمایید شام مختصر

از شما/ کیک یزدی خودم پز

از شما/ شام امشب ته چین مرغ

از شما/ شام امشب

فست فودی جدید از هندوستان

نسخه KFC برای مرغ سوخاری

از شما/ شام دیشب

از شما/ حلوا

از شما/ کیک خامه ای خودم پز

از شما/ ناهار امروز

از شما/ شام ما

از شما/ ترشی کلم من

از شما/ الویه من😁

از شما/به خشک برای چای و دمنوش😋🤗

از شما/ فلافل

خورشت اناردون پیشنهاد جذاب شب یلدا

ماکارونی با کلی مخلفات دستپخت جذاب بوراک

شام/ کوکو سیب زمینی این بار با برنج!

آموزش دسر لوکوم موزی

از شما/نهار

کیکی برای عصرانه برای روزهای سرد پاییز

میز اردور/ طرز تهیه نان گوجه فرنگی

غذاهای خلاقانه و عجیبی که در اینستاگرام بازدید زیادی داشتند

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

از شما/نون برنجی خودم پز

صبحانه/ طرز تهیه رولت تاتلی فندقی

روش متفاوتی برای طبخ ماکارونی

چطور کیک استوانه ای را به صورت مساوی تقسیم کنیم؟