آموزش تهیه کیک موزاییکی هویج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٨
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5770445
-->
آخرین خبر / اگر هویج اضافه دارین و نمیدونین چه طوری به خورد خانواده بدین
اصلا نگران نباشین براتون یه راه حل اساسی دارم☺️
این کیک رو اگر یکبار امتحان کنین مشتری دائمیش میشین به چند دلیل
خوشمزست، سالمه ، مقویه ، فوریه و نیاز به فر و پخت نداره
خیلیم شیک و مجلسیه😍
خب بریم سراغ کیک خوشمزه
"کیک موازائیکی هویج"
هویج 6 عدد
بیسکوییت پتی بور ساده 1 پاکت
گردو 1 پیمانه ولی میزانش بسته به سلیقه خودتون میتونه کم تر یا زیاد تر باشه
کره 2 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 پاکت
هویج هارو رنده کنین و با حرارت ملایم بزارین آب بندازه وقتی آب انداخت و نیم پز شد شکر رو اضافه کنین و کمی مخلوط کنین و تفتش بدین تا شکر حل شه و هویج کامل بپزه و ابش کشیده شه
حالا از روی حرارت برش دارین تا داغه کره و خامه ، دارچین و گردوی خرد شده را به همراه بیسکوییت های خرد شده اضافه میکنین و خوب مخلوط میکنین تا از حرارت بیفته و ولرم شه حالا مواد رو به قالب دلخواه انتقال میدین برای اینکه از قالب راحت جدا شه میتونین کف قالب سلیفون پهن کنین حالا قالب رو میزارینش تو یخچال 4 تا 5 ساعت بمونه و خوب خنک شه
بعد از قالب خارج کرده و به دلخواه با پودر پسته و یا شکلات سفید آب شده تزئینش میکنین
نوش جان😋
-
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳:۳۰
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/220905/