شیرینی ها/ دستور تهیه رولت خرما و گردو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی ها/ دستور تهیه رولت خرما و گردو
١٤١
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5763874
-->
ساناز ساینا / چی لازم دارم:
روغن جامد: 80 گرم
روغن مایع: 80 گرم
آرد سفید (الکشده): 250 گرم
شکر (نرم و دانهریز): 160 گرم
زعفران: 3 قاشق سوپخوری
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
خرما (خردشده): 250 گرم
هل سبز (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
مغز گردو (نیمکوبشده): 150 گرم
پودر پسته: به مقدار لازم
پودر بادام: به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
1. روغن جامد و روغن مایع را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را به آن بیافزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد کاملاً سرخ شده، بوی خامی آرد از بین برود و بوی خوبی از آن به مشام برسد.
2. شکر، یک پیمانه آب و زعفران را در قابلمهای دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود، سپس گلاب را به آن بیافزایید و هم بزنید.
3. شربت آمادهشده را بهتدریج به مخلوط آرد بیافزایید تا شربت با آرد کاملاً مخلوط شود و حلوا به روغن بیافتد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را تکان دهید تا حلوا بهصورت خمیری یکدست درآید، سپس آن را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
4. در این فاصله، خرما را در تابهای حاوی مقداری روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا خرما نرم شود، سپس هل را به آن بیافزایید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.
5. پس از این مدت، حلوا را با وردنه بین 2 عدد کیسه نایلونی باز کنید. خرمای تفتدادهشده را روی حلوا بریزید، سپس گردو را روی آن بپاشید و حلوا را بهوسیله کیسه نایلونی رول کنید و 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
6. پس از این مدت، رولت را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز، برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید. پودر پسته و بادام را روی آنها بپاشید و سرو کنید.
-
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹:۵۹
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/219794/