غذای ملل/ کرپ مرغ و قارچ، فرانسوی ها دوستش دارند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای ملل/ کرپ مرغ و قارچ، فرانسوی ها دوستش دارند
١٤٥
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5759052
-->
اطلاعات / کرپ مرغ و قارچ یک غذای فرانسوی متفاوت، خوشمزه و سالم است که گزینه خوبی برای شام یا غذای دوم مهمانیها به حساب میآید. این غذا خیلی زود آماده میشود و برای کسانی که رژیم برنج دارند، پیشنهاد بسیار خوبی است.
چی لازم دارم:
تخم مرغ 2عدد
شیر 2لیوان
آب نصف لیوان
نمک 1 قاشق
آرد 1٫5لیوان
فیله مرغ 200 گرم
قارچ 100 گرم
مایونز 3قاشق
کره و روغن به مقدار لازم
فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه
چطور بپزم:
ابتدا مشغول درست کردن کرپ شوید. برای این کار، تخم مرغ، شیر، آب، نمک و آرد را در یک ظرف ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانی که خوب صاف و یکدست شوند.
مایه کرپ را که به غلظت ماست سفت رسیده، کنار بگذارید و مشغول تهیه مواد میانی شوید. برای این کار، مرغ فیله شده را به اندازه دلخواه خرد کرده و با فلفل و پودر سیر تفت دهید. مرغها را به اندازهای تفت دهید که آب نیندازند اما مغزپخت شوند.
بعد آنها را از تابه بیرون آورده و قارچهای شسته شده و آب گرفته را ورقه کنید و در کمی روغن با حرارت بالا سرخ کنید. مراقب باشید که قارچها هم آب نیندازند. برای آنکه رنگ قارچ هنگام سرخ کردن تیره نشود روی آن کمی آبلیمو بریزید و با حرارت بالا و به سرعت تفت دهید.
ترکیب مرغ و قارچ را با مایونز (و در صورت تمایل سبزیجات دلخواه مثل تره فرنگی و پیازچه، ریحان خرد شده و…) ترکیب کنید.
سپس یک تابه متوسط را با کره چرب کرده و با یک ملاقه از مایه کرپ بردارید و کف تابه بریزید و تابه را حرکت دهید تا مایه به صورت یکسان پخش شود.
وقتی یک روی کرپ پخت، آن را برگردانید و سمت دیگر را بپزید. کرپ باید به ضخامت نان لواش باشد. وقتی کرپها آماده شد، ترکیب مرغ و قارچ را در آن بریزید و به شکل دلخواه کرپ را بپیچید و سرو کنید.
-
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰:۳۰
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/219140/