غذای اصلی/ چکدرمه، مشهورترین غذای ترکمنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ چکدرمه، مشهورترین غذای ترکمنی
١٥٠
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5758959
-->
اطلاعات / «چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که با برنج و گوشت گوسفندی پخته میشود. البته به جای گوشت گوسفندی میتوان از گوشت گوساله، مرغ، بوقلمون و ماهی هم در آن استفاده کرد.
چی لازم دارم:
برنج 4 پیمانه
گوشت خورشی 500گرم
گوجهفرنگی 300 گرم
پیاز یک عدد متوسط
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان دلخواه
چطور بپزم:
پیاز را با زردچوبه تفت دهید و تکههای گوشت را به آن اضافه کنید. سپس حالا گوجههای رنده شده را به گوشت در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجهها کشیده شود. رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید گوشت با 3 لیوان آب به مدت 2 ساعت بپزد. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بعد، برنج شسته شده را به گوشت سرخ شده اضافه کنید و در صورت تمایل کمی آب بیفزایید و اجازه دهید برنج با گوشت روی شعله ملایم دم بکشد.
نکته:
چکدرمه را معمولا با دوغ محلی سرو میکنند اما ترشی و ماست و سالاد هم برای این غذا چاشنی بسیار خوبی به حساب میآیند.
-
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲:۵۰
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/219084/