صبحانه/ پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - صبحانه/ پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه
٢٧
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5755929
-->
آخرین خبر / یک انتخاب ویژه برای صبحانه به ویژه برای کودکان است. برای تهیه این پنکیک به کمی سرعت عمل نیاز خواهید داشت. چرا که شکلات نوتلای استفاده شده برای مغز پنکیک ممکن است به سرعت آب شود. لذا برای این منظور بهتر است 1 و 1/2 تا 2 قاشق غذاخوری شکلات نوتلا (شکلات صبحانه) را به شکل مدور با قطر تقریبی نیم سانتیمتر روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشید که قطر شکلات نوتلا نباید خیلی نازک و یا خیلی کلفت باشد. چرا که اگر قطر شکلات نازک باشد به هنگام جابهجایی به راحتی خواهد شکست و برعکس اگر خیلی کلفت باشد قطر پنکیک را زیاد خواهد کرد.
نکته دوم در ارتباط با تهیه پنکیک مغزدار این است که، اگر در هنگام تهیه پنکیک، شکلات از مابین پنکیک آب شد و به داخل تابه نفوذ کرد بهتر است تابه را قبل از تهیه پنکیک بعدی به خوبی تمیز کنید. چرا که باعث میشود پنکیکهای بعدی ظاهری نامطلوب و سوخته پیدا کنند.
نکته سوم این که از مقدار کمی کره برای تهیه پنکیک استفاده کنید در کل برای این میزان مواد به 2 قاشق غذاخوری کره نیاز خواهید داشت و مجموعا 7 پنکیک در نهایت خواهید داشت. البته این بستگی به میزانی که از مواد پنکیک استفاده میکنید دارد!
توصیه میشود شکلاتهای تخت شده را در 2 سینی مجزا قرار دهید و هر بار یکی از سینیها را استفاده کنید تا مانع از آب شدن شکلاتها در هنگام پخت شود.
برای تهیه پنکیک از تابه مخصوص پنکیک و یا تابههای نچسب که سالم هستند استفاده کنید.
چی لازم دارم:
آرد 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 و 1/2پیمانه
شکر 4 قاشق غذاخوری
بکینگپودر 1 قاشق چایخوری سر پر
کره 2 قاشق غذاخوری
شکلات نوتلا چند قاشق غذاخوری
نمک کمی
وانیل (اختیاری)
1/8 قاشق چایخوری
توتفرنگی (اختیاری)
به میزان لازم
چطور بپزم:
برای تهیه پنکیک مغزدار ابتدا شکلاتهای نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری که در دسترس دارید را به صورت مدور روی کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت دهید.مواد خشک شامل آرد، نمک ( به میزانی که مابین دو انگشت جای گیرد)، شکر، وانیل و بکینگپودر را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.وسط ظرف حاوی مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شوند.از مواد به اندازه 1/4 پیمانه بردارید و کف تابه که با 1/2 قاشق غذاخوری کره ذوبشده گرم شده است بریزید.
سپس یکی از شکلاتها را روی آن قرار دهید و سریعا از مواد پنکیک کمی کمتر از دفعه اول روی شکلات بریزید و سطح پنکیک را صاف کنید.در نهایت زمانی که اطراف پنکیک به رنگ طلایی تغییر رنگ داد پنکیک را برعکس کنید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
این کار را تا انتها ادامه دهید و در صورت تمایل پنکیکها را با تکههای میوه تازه سرو نمایید.
-
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳:۰۲
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/218675/