غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه
١٤٤
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5750384
-->
اطلاعات / بورک گوشت یک غذای ترکیهای است که ظاهری شبیه باقلوا دارد و میتوان آن را خمیر پیراشکی آماده هم تهیه کرد. بورک گوشت را به صورت یک تکه یا رولی بپزید و از طعم و ظاهر شکیل آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
برای خمیر:
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری پر
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به خمیر استراحت دهید.
مواد لازم برای مایه میانی:
گوشت چرخ کرده 100 گرم
فلفل دلمهای خرد شده نصف فنجان
ذرت یک فنجان
پیاز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
چطور بپزم:
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت نمک و فلفل و ادویههای دلخواه خود را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از خمیر را جدا کرده و با ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید. کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را پهن کنید، به طوری که دیوارههای ظرف با خمیر پوشیده شود. مایه گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید. در نهایت مقداری زرده تخممرغ همزده را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید تا روی غذا طلایی شود. این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد سرو کنید.
-
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۲:۵۲
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/217668/