نکات پخت تهچین، غذایی که خلاقیت میطلبد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نکات پخت تهچین، غذایی که خلاقیت میطلبد
٠
٠
ایرنا / چرا تهچین همیشه از لذیذترین غذاهاست؟ پاسخش ساده است؛ چون گوشت، مرغ یا هر ترکیب دیگری با برنج مخلوط میشود، به هم آغشته میشوند و این ترکیب مزه فوقالعادهای را ایجاد میکند. تهچین همیشه ترکیب مرغ و برنج را به ذهن میآورد، اما میتوان این ترکیب را با بادمجان، اسفناج و گوشت درست کرد تا تهچین جذابتری داشته باشیم. یکی از خوشمزهترین این ترکیبها، تهچین گوشت است که شاید زمان بیشتری برای پخت ببرد، اما به تجربه درستکردن آن میارزد.
چی لازم دارم:
پیاز: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
گوشت: 600 گرم
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
برنج: 4 پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
ماست چکیده: 8 قاشق غذاخوری
کره: 200 گرم
زعفران دمکرده: 4 قاشق غذاخوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برای پخت تهچین گوشت درون قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را به آنها بیفزایید و تفت دهید.
2. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دمکرده را بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت پخته شود و در اواخر پخت گوشت به آن نمک اضافه کنید و بعد از پخت گوشت قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
3. در مرحله بعدی فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. سپس درون قابلمهای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.
4. درون ظرفی دیگر تخم مرغها را بشکنید و ماست و ادویهها و کره و زعفران دمکرده را به تخم مرغها بیفزایید و آنها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغها بریزید و آن را هم بزنید.
5. در مرحله آخر مقداری روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و گوشت را به صورت لایهای و منظم روی سطح برنج بچینید و باقی مانده مایه ته چین را روی گوشتها بریزید سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت 60 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.
-
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۹:۲۳
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/216615/