آریا بانو

آخرين مطالب

بریانی مرغ کویتی غذای سنتی عربی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - بریانی مرغ کویتی غذای سنتی عربی
٦٧
٠
غذالند / بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. یک غذای سنگین و مقوی است که در ماه رمضان سرو می شود. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.
بریانی مرغ بخاطر داشتن مقدار زیادی کربوهیدارت، پروتئین و چربی غذای کاملی است. این غذا را می توانید همراه با سالاد شیرازی یا سالاد فصل سرو کنید. اگر این غذا را برای وعده سحری خود سرو می کنید شربت آبلیمو یا سنکنجبین کم شکر را فراموش نکنید. نوشیدن عرق بیدمشک همراه با این غذا بسیار دلچسب است. اگر کمی سبزی خوردن و ترشی داشته باشید که دیگر عالی است.
فوت و فن پخت بریانی مرغ کویتی
1- بهتر است به جای روغن مایع یا جامد از کره استفاده کنید.
2- بریانی اصالتا یک غذای پرادویه و بسیار تند است. اما اگر تندی با مذاق شما چندان سازگار نیست پس از آب کردن کره مقداری برگ بو را همراه با پیاز تفت بدهید تا عطر غذا بهتر شود و دیگر لازم نباشد از ادویه های تند استفاده کنید.
3- از زردچوبه و کاری برای تهیه این غذا حتما استفاده کنید.
4- برای تزئین پلو این غذا از کشمش سرخ شده استفاده کنید.
5- اگر دوست داشتید این غذا را به شیوه عربی طبخ کنید لازم نیست برنج آن را دم کنید. همین که به مدت 20 دقیقه در آب مرغ یا گوشت بپزید کافی است.
6- افزودن مقداری زعفران دم داده به برنج این غذا ، آن را خوش عطر و خوش بو و لذیذ می کند.
7- سیر از واجبات این غذا است. اما اگر قصد طبخ این غذا به عنوان سحری را دارید بهتر است سیر را از مواد اولیه این غذا حذف کنید.
برنج : 4 پیمانه(یا 400 گرم)
زنجبیل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
عصاره مرغ : 2 عدد
ماست : نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا به ازای هر پیمانه برنج، 1.5 پیمانه آب بریزید.
مرحله 2
برای 400 گرم برنج، 1.5 قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چای خوری نمک استفاده کنید.
مرحله 3
زمانی که آب برنج کشیده شد و شما در ظرف را برای دم کردن برنج گذاشتید، وقت آن است که بریانی مرغ را آماده کنید.
مرحله 4
تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و بقیه کره را داخل آن بریزید.
مرحله 5
پس از ذوب شدن کره، پیازهای خرد شده را که بهتر است به صورت خلالی خرد شده باشند را حدود 5 دقیقه در کره تفت بدهید تا کاملا طلایی شوند.
مرحله 6
فیله های مرغ یا تکه های مرغ را که از قبل برش داده اید، داخل پیاز تفت دهید.
مرحله 7
بعد از عوض شدن رنگ گوشت، زنجبیل و زردچوبه و سایر ادویه ها را حدود یک دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.
مرحله 8
حالا به صورت همزمان حبه های عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را روی مرغ ها بریزید.
مرحله 9
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همدیگر را بگیرند.
مرحله 10
بعد از 10 دقیقه، شعله را خاموش کنید و 2 قاشق غذاخوری از زعفران را داخل تابه مرغ بریزید.
مرحله 11
حرارت دادن زیاد زعفران باعث از دست رفتن عطر آن می شود.
مرحله 12
به همین دلیل هم باید پس از خاموش کردن شعله، به سایر مواد اضافه شود.
مرحله 13
حدود 3 قاشق غذاخوری از برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنید.
مرحله 14
سپس برنج را در ظرفی کشیده و برنجب زعفرانی را نیز روی آن و لابه لای آن نیز بریزید.
مرحله 15
و در نهایت مرغ پخته شده در سس مخصوص را در وسط برنج قرار دهیهد و نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/216519/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی دختر شیرین زبان

کونسیسائو: طارمی حالا همان بازیکنی است که همیشه بود

ترکیب تیم ملی فوتسال در بازی دوم جام ملت‌ها

ترکیب تیم ملی تکواندو بانوان مشخص شد

قدوس متفاوت از نیم‌فصل اول مقابل لوتون

میداوودی: استقلال نکونام لایق قهرمانی است

بدشانسی گریبان یک تراکتوری را گرفت

علی علیپور جایگاهش را پس گرفت

سهیل مهدی: خودمان راخرج قهرمانی یا سقوط تیم‌ها نمی‌کنیم

کری خوانی گرافیکی هوادار ادامه دارد

گزارش زنده؛ ایران 0 - 0 بحرین

ماهی خاویار به رودخانه روستای نورالدین اومده!

نمایش و نقد «گیج گاه» به ارسباران رسید

حضور 3 فیلم کانون در جشنواره بین‌المللی کودکان لکنوی هند

بازی دیدنی پیمان معادی در سریال افعی تهران

تا قیامت منتظرت میمونم

مردم دختر ترشیده رو هم اینجوری شوهر نمیدن!

زن‌ها وفا نمی‌بینند که بی‌وفایی می‌کنند

قطعه «سرگشته» از موسیقی متن سریال در چشم باد

امدادرسانی هوایی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

پاسخ ضرغامی به بحث گرانی ورودی موزه‌های ایران

داستان شنیدنی سعدی و پدرش را از زبان حجت الاسلام عالی

تو نمیتونی به دیگران عشق ببخشی، وقتی خودت اون رو نداری!

برخورد سخت کامیون و سواری سر تقاطع

آفرین به این دست فرمون

آموزش کیک ابری با طعمی متفاوت

یک غذای فوق العاده خوشمزه و اقتصادی

این 9 کار را بعد از 40 سالگی انجام ندهید

تا حالا دچار انجماد عملکردی شدید؟!

فرود فضانورد روسی با سرعت ونتاج کوپه استون مارتین بر روی قطب شمال!

گواردیولا: پارسال لوکاکو ما را قهرمان اروپا کرد

وضعیت مبهم سنگربان پرسپولیس؛ بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟

حسینی یاد ذوب‌آهنی های محبوب را زنده نگه داشت

استقلال و پرسپولیس یک قدم تا واگذاری

کنایه تاج به باشگاه‌های معترض سقف قرارداد

استراتژی استقلال خوزستان برای بقا جواب داد

بارسلونا در اضطراب؛ الان وقت ال‌کلاسیکو نبود

تیموری: برای قهرمانی جام حذفی می‌جنگیم

در السد برای اولین بار خشم ژاوی را دیدم

محل برگزاری فینال جام حذفی مشخص شد

عماد گَند زد!

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

هرجایی زالو درمانی نکنید!

خیام خوانی زیبا و تماشایی با خوانندگی آکا صفوی

واکنش سازمان ثبت احوال به حذف نام پدر از کارت هوشمند ملی

بهترین روش برای تشخیص هندوانه رسیده

نماهنگ نسخه طوفان

دستامو بگیر، آقای دلم