غذای ملل/ طرز تهیه فطایر پنیری غذای عربی خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - غذای ملل/ طرز تهیه فطایر پنیری غذای عربی ٠ ٠ سوران / چی لازم دارم: پنیر خامه ای300 گرمجعفری به مقدار لازمنعنا تازه به مقدار لازمتخم مرغ 1 عددپودر فلفل سیاه1/2 ق چسیاه دانه1/2 ق چمواد لازم برای خمیر فطایر:آرد2 و نیم پیمانهنمک1/2 ق چخمیر مایه یک و نیم ق چشکر2 ق چروغن1 الی 2 ق چآب ولرم1 پیمانه چطور بپزم: پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت 3 الی 4 دقیقه خمیر را ورز دهید.خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.1 قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۷:۱۰ ۴۸ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/216177/