آریا بانو

آخرين مطالب

15 نکته برای پخت پیتزای حرفه ای خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - 15 نکته برای پخت پیتزای حرفه ای
١١٠
٠
بیتوته / در این مطلب می خواهیم نکاتی برای پخت پیتزا در خانه را با شما دنبال کنیم. شاید درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد یک رویای دور از ذهن به نظر برسد. در واقع درست کردن همچین پیتزایی یک شاهکار تمام عیار است. درست کردن این پیتزا نیاز به دقت و توجه در جزییاتی مانند: میزان حرارت فر، یا مدت زمان هم زدن خمیر دارد. اگر دنبال درست کردن یک پیتزای بی عیب هستید، مطلب زیر در خانه را دنبال کنید.
1- خمیر را زیاد هم نزنید و تمیز کار کنید
وقتی صحبت از خمیر پیتزا است، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر است استفاده از دستگاه خمیرزن استفاده کنید، این طوری آرد پاشی درست کردن با دست را حذف می شود.
2- خمیر را صاف و مساوی پهن کنید
زمانیکه خمیر برای پهن شدن آماده شد، ابتدا آن را به شکل توپ در آورید، سپس به آرامی آن را پهن کنید. وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید، خیلی راحت می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر، با استفاده از غلطک، آن را کاملا صاف کنید. سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بمانید تا ضخامت خمیر در همه جای ظرف یکسان باشد.
3- خمیر را بیش از حد نازک نکنید
خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش از حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه داشتن سس، پنیر پیتزا و سایر مخلفات را نخواهد داشت. بنابراین اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود. اگر خمیر خیلی نازک نباشد باعث جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر می شود.
نکته: اگر با کمک وردنه خمیر را با ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر‌ باز کنیم، خمیرپیتزای تردی داشته و مواد روی پیتزا هم ریخته نخواهد شد.
4- علت خشک شدن خمیر پیتزا آماده
یکی از دلایل خشک شدن خمیر پیتزا ی آماده این است که در مدت زمان طولانی می پزد یک راه حلی برای خشک نشدن آن برایتان آورده ایم. ابتدا ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و بعد خمیر پیتزا آماده را داخل آن قرار بدهید بعد روی آن سس گوجه به میزان زیاد بریزید. و روی آن پنیر پیتزا بریزید و و مواد پیتزاتان را بریزید و دوباره روی آن به مقدار زیاد پنیر بریزید. داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید دمای فر را زیاد کنید و در مدت زمان کمی آن را بپزید. تا خمیرتان خشک نشود.
5- پوسته ترد یعنی آرد ذرت
سه سطحی که باعث ترد شدن ته خمیر می شوند، سنگ پیتزا، ورق پخت معکوس و سینی نچسب پیتزا است. که هر سه تای آنها از یک راز مشترک استفاده می کنند: آرد ذرت. کافیست آرد ذرت را روی هر ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می کنید، پخش کنید تا از چسبیدن خمیر به کف ظرف جلوگیری کرده و تردی و شکنندگی را به خمیر پیتزا اضافه کند.
6- علت چسبیدن خمیر پیتزا به سینی فر
یکی از دلایل آن ریختن سس در زیر خمیر پیتزا است.
مطمئن شوید که خمیر پیتزا را خوب درست کرده اید.
7- حجم و مقدار مواد تشکیل دهنده
موادی را که می خواهید روی پیتزا بریزید، به اندازه ای ریز کنید که در هر برش از پیتزا همه مواد موجود باشد. به یاد داشته باشید اگر روی پیتزا را بیش از حد پر کنید، در نهایت پیتزای خیس و غیر تردی خواهید داشت.
اگر با پیاز مشکلی نداشته باشید، اضافه کردن پیاز باعث خوش طعم و خوش بو شدن پیتزای شما می شود. البته اگر مشکل شما ریز کردن پیاز باشد، می توانید از تیغه مخصوص ریز کردن پیاز غذا ساز استفاده کنید. این طوری در کسری از زمان خرد کردن پیاز تمام می شود و خبری از اشک چشم هم نیست.
8- سس را پخش کنید
میزان سسی که روی خمیر پهن می کنید، به ذائقه خودتان بستگی دارد، ولی به یاد داشته باشید اگر بیش از حد از سس استفاده کنید، پیتزا خیس می شود. حتما هنگام پخش کردن سس یک و نیم تا دو سانتی متر حاشیه یا فضای خالی بگذارید تا هم پیتزا شکل بهتری به خود بگیرد و هم از ریختن پنیر ذوب شده یا بقیه مواد به داخل فر جلوگیری کنید.
9- بهتر است بعضی مواد را از قبل بپزید
اکثر مواد پیتزا در فر پخته می شوند اما برخی شان مانند گوشت باید قبل از آنکه روی پیتزا بریزید، پخته شده باشند. ممکن است زمان پخت پیتزا در فر برای پخت گوشت کافی نباشد. اگر گوشت خوب پخته نشده را بخورید، دچار بیماری می شوید. اگر استیک، بیکن، سوسیس یا مرغ را برای پیتزایتان انتخاب کرده‌اید، قبل از گذاشتن روی پیتزا، آن‌ها را بپزید.
10- سس مخصوص
نگران مزه پیتزا نباشید. با درست کردن یک سس خوب، پیتزای خاص خودتون رو داشته باشید. پنیر پیتزا رو با سبزی های تازه و سیر خرد شده و کمی فلفل و نمک مخلوط کنید و روی مواد انتخابی خودتون بریزد و بگذارید تا پخته شود.
11- فر را داغ کنید
داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری است. چون تنها در اینصورت است که یک پیتزای ترد با پخت سریع و یکسان خواهید داشت. براساس نوع ظرفی که پیتزا را در آن قرار داده اید، باید فر را با دمایی بین 425 تا 500 درجه فارنهایت گرم کنید. تنوع تئوری برای قرار دادن ظرف پیتزا در رک بالا، وسط یا پایین فر به اندازه تنوع پیتزاها است، ولی راحت ترین انتخاب، رک وسط بخاطر پخت یکسان و همزمان بالا و کف پیتزا است.
12- برای پخت پیتزا کدام شعله فر روشن باشد؟
برای پخت پیتزا فر را از قبل گرم کنید و بعد پیتزا را داخل فر با دمای 180-170 درجه روی پنجره وسطی قرار بدهید وقتی متوجه پخت خمیر پیتزا شدید اجازه ندهید نان پیتزا خشک شود و مراقب باشید خمیر نباشد و کامل پخته شده باشد. و در این صورت شعله رویی را روشن کنید تا پنیر پیتزا آب شود و کمی طلایی شود.
13- قانون طلایی
قدم آخر برای یک پیتزای براق قهوه ای طلایی اضافه کردن کمی روغن زیتون به لبه های بیرونی خمیر است. پس قبل از اینکه پیتزا را داخل فر قرار دهید، کمی روغن زیتون را با یک قاشق چایخوری سیر ریز شده مخلوط کرده و روی لبه های پیتزا با قلم مو بزنید.
14- کمی صبر کنید
پیدا کردن نقطه تعادل بین پنیر ذوب شده و حالت تردی پیتزا کمی مشکل به نظر می رسد و باعث می شود زودتر از زمان مناسب پیتزا را از فر خارج کنید. پس بهتر است از حباب های سیاه پنیر نترسید، زمان اضافی داخل فر ترد شدن و ظاهر و شکل مناسب پیتزا را بعد از برش گارانتی می کند.
15- برش صحیح
حالا که پیتزای تازه و از تنور بیرون اومده شما حاضر است، تنها کاری که باقی مانده برش زدن است. برای این کار بهتر است از چرخ پیتزای تیز به جای چاقو استفاده کنید. چرا که خیلی تمیز و بدون زحمت پیتزا را برش زده و شکل آن را به هم نمی زند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/216037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایتالیایی‌ها رئال را نپسندیدند؛ ال‌چولو در کالبد کارلتو!‏

درخشش استقلالی سابق این‌بار در دربی کوچک

باشگاه پرسپولیس : در جست‌وجوی پیروزی، توقف بعدی: آبادان

شجاعیان: از همسرم تشکر میکنم که با حضور او تونستم به روزهای خوب برگردم

کلانتری: از بودن کنار تیم هوادار و انگیزه دادن و صحبت کردن مسعود شجاعی لذت می برم

عنایتی: ازین پس اگر سرمربی تیم حریف به نشست ها نیاید منم دیگران را می فرستم

بایرن 32 سهمیه جام باشگاه‌ها را تکمیل کرد

پیروزی هم‌گروه ایران در جام ملت‌ها

عبداللهی: باید تا دقیقه آخر بازی می‌جنگیدیم

مسعود شجاعی و پوکر عجیب در هوادار

گزارش زنده؛ صنعت نفت 0 - 1 پرسپولیس

چهره ها/ عکسی از لاله اسکندری که دوباره وایرال شد

درس مهم برنامه «اسکار» مهران مدیری به مسئولان

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

واقعیتی تلخ از دشمنی شیطان با انسان

علت درد پا در بیماران دیابتی

امروز در فضا ؛ کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر

ایرانی‌ترین غیرایرانی

رقبای ملی‌پوشان ایران مشخص شدند

نمک روی زخم آرسنال؛ لذت بردم که حذف شدید!‏

ورود کنعانی‌زادگان به باشگاه صدتایی‌های پرسپولیس

تراکتور با جت شخصی مقابل نساجی

گزارش زنده؛ صنعت نفت 0 - 0 پرسپولیس

افول لیگ برتر؛ به لقب لیگ کشاورزان سلام کنید!

پیکان و هوادار به تساوی رضایت دادند

سریال های معروفی که «لعیا زنگنه» بازی کرده است

کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد

اجرای احساسی و زیبای رضا بهرام در کنسرت

رئیس پلیس فتا: فروشندگان سوال‌های جعلی آزمون سراسری بازداشت شده‌اند

انتقاد نسبت به طول دادن دعا خواندن

کشف یک گودال عجیب در وسط مزرعه!

نمایی زیبا از گله اسب‌های آزاد

حمله جوان انگلیسی به یک اتوبوس!

تاریخچه «پودینگ برنج» را می دانید؟

عوارض مصرف بیش از اندازه میوه

کارتون دیدنی بره ناقلا

دل دوستان شکستی، بر دشمنان نشستی

شروع ستاره لژیونر با توپ پُر در جام ملت‌ها

شکست عجیب ژاپن در روز اول جام ملت‌های فوتسال آسیا

سپاهان با روش جدید: زکی‌پور حمله کن

جایگاه پرسپولیس در آبادان فعلا خالی است

هشدار ژاوی به بازیکنان بارسلونا درباره ال‌کلاسیکو

ترکیب دیدار پرسپولیس و صنعت نفت اعلام شد

همای سعادت دوباره در دسترس نکونام

جایگاه روبه روی آزادی برای استقلال سولداوت شد

جریمه جدید فوتبال ایران برای پرسپولیس

چگونگی انتخاب اردشیر رستمی برای نقش شهریار

دلخوری رابعه اسکویی از مازیار لرستانی بخاطر شایعه ازدواج‌!

رحمان و رحیم پایتخت و یک اجرای دلی