چگونه در خانه کنسرو ذرت درست کنیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چگونه در خانه کنسرو ذرت درست کنیم؟
١٥٦
٠
آخرین خبر / برای تهیه کنسرو ذرت از بلالهایی که تازه هستند استفاده کنید . بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.
بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنید و بشورید.
تو یه قابلمه مقداری آب ونمک و برای هر 4-5 بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.میتوید این کار رو با زدپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.
حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.
کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید.
-
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶:۰۰
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/215467/