شیرینی ها/ کیک قهوه و گردو، خوش عطر و رومانتیک
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی ها/ کیک قهوه و گردو، خوش عطر و رومانتیک
٥٠
٠
پخت تو / طعم قهوهی این کیک، شیرینی کیک را ملایمتر می کند. اگر تجربهای در درست کردن کیک ندارید نگران نباشید، چون کار خیلی سادهای است. اگر کیک شما یکدست نیست جای هیچ نگرانی نیست، شما میتوانید با فراستینگ شکل آنرا بهتر کنید. برای اینکه بتوانید اطراف کیک را نیز بپوشانید، فراستینگ را دو برابر درست کنید.
چی لازم دارم:
مقداری کره برای چرب کردن قالب
60 گرم گردو خرد شده
245 گرم شکر
230 گرم کره نرم شده
230 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
کمی نمک
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر (در دمای اتاق)
1 قاشق غذاخوری قهوه فوری حل شده در 1 قاشق غذاخوری آب جوش
مواد لازم برای روی کیک (فراستینگ):
300گرم پودر قند
1/8 قاشق چای خوری نمک
170گرم کره نرم شده
1 قاشق غذاخوری قهوه فوری حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش
1/4 پیمانه گردو
چطور بپزم:
1. فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم. 2 عدد قالب 20 سانتی متری را چرب کرده و در آنها کاغذ روغنی می اندازیم. 1/2 پیمانه گردو خرد شده و شکر را با غذاساز خرد میکنیم تا مانند پودر شود. کره، آرد، بکینگ پودر، نمک و تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا به شکل خمیر در آید.
2. دو قاشق غذاخوری شیر را به قهوه اضافه کرده و کم کم به خمیر اضافه میکنیم. خمیر باید آنقدر نرم باشد که از قاشق سرریز شود. اگر خمیر سفت باشد کمی شیر اضافه میکنیم. خمیر را در قالبها ریخته و میگذاریم تا به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس از فر در میآوریم و تا خنک شود.
3. برای درست کردن فراستینگ پودر قند و نمک را با هم مخلوط میکنیم و سپس کره را اضافه کرده و با غذاساز هم میزنیم. در آخر قهوه آماده را میریزیم و تا مخلوط شدن مواد هم میزنیم.
4. یک لایه از فراستینگ را روی کیک میمالیم و کیک دیگر را روی آن میگذاریم. سپس تمام کیک را با استفاده از فراستینگ میپوشانیم و روی کیک گردو میگذاریم.
-
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۹:۰۴
-
۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/215270/