کدبانوهای تبریزی چگونه کوفته درست می کنند؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کدبانوهای تبریزی چگونه کوفته درست می کنند؟
٢٤١
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
گوشت چرخکرده: نیم کیلوگرم
لپه پخته نیمکوب شده: یک پیمانه
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
برنج نیمپز شده: نصف پیمانه
تخم مرغ درشت: 2 عدد
پیاز رنده شده: نصف پیمانه
تره و مرزه خرد شده: نصف پیمانه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه
مواد داخل کوفته:
پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
مغزگردو خرد شده: نصف پیمانه
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز: 1 یا دو عدد
خلال بادام: 2 قاشق غذاخوری
آلو قیصی: در صورت تمایل
چطور بپزم:
1. در کاسه بزرگی گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تره، مرزه، تخم مرغ ها، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید. آنها را حدود 5 تا 6 دقیقه با گوشتکوب بکوبید تا مایع حالت چسبندگی پیدا کند.
2. مایع گوشتی را کمی باز کنید و مواد داخل کوفته را درون آن قرار دهید. دست را با کمی آب خیس کنید تا مایع به دست نچسبد. سپس آن را در دست گرد و توپی کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، رب را داخل روغن تفت دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کنید و پس از جوشیدن، شعله را کم کنید و به آرامی کوفته را داخل آن قرار دهید. 10 دقیقه نخست نباید در قابلمه را بگذارید، زیرا کوفته وا میرود. پس از آن شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت بپزید.
نکته: گاهی کوفته را به قدری بزرگ درست میکنند که یک جوجه کامل داخل آن جا میشود. در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بگذاریم و گوشت را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط گوشت، جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم. سر پارچه را گره بزنید و کوفته را با همان پارچه داخل آب و رب بگذارید تا پخته شود.
-
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۵:۰۵
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214199/