غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت غوره بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت غوره بادمجان
٢٢٧
٠
خراسان / چی لازم دارم:
غوره بدون هسته یک پیمانه، بادمجان متوسط سرخ شده 5 عدد، پیاز خرد شده یک عدد، نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، سینه یا ران مرغ یک عدد و گوجه فرنگی 4 عدد.
چطور بپزم:
ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس به آن زردچوبه و رب می افزاییم. مرغ را کمی سرخ و گوجه را نصف و در روغن سرخ می کنیم بعد غوره و 3 لیوان آب می افزاییم و وقتی آب جوشید مرغ سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر گوجه و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورشت یا هنگام سرو روی آن قرار می دهیم. به جای بادمجان از کدو سبز هم می توان استفاده کرد.
-
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۹:۴۷
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214123/