میز اردور/ سسی ترش و بی نظیر برای سالاد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - میز اردور/ سسی ترش و بی نظیر برای سالاد
١٢٨
٠
برترین ها / سس سالاد لیمو و خشخاش از آب لیموی سنگی برای بخش اسیدی به همراه روغن و تخم خشخاش درست میشود. این سالاد هم ساده است و هم خوشمزه، ضمن اینکه بافت دانهای به واسطه وجود تخم خشخاش دارد که به آن ظاهری زیبا هم میدهد. این سس را برای انواع سالادها میتوان استفاده کرد بخصوص برای سالادهایی که همراه با مواد پروتئینی مثل تخم مرغ و یا انواع نخود و لوبیا و یا سالاد حاوی غلات، میتوان استفاده کرد. مقداری عسل نیز برای خنثی کردن طعم ترش آبلیمو استفاده میشود که در صورتی که خواهان سسی ترش هستید می توانید آن را استفاده کنید. چی لازم دارم:
روغن زیتون فوق بکر: 3/4 پیمانه
آب لیموی تازه: 1/4 پیمانه
خردل: 1 قاشق غذاخوری
تخم خشخاش: 1 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
1. همه چیز را داخل یک شیشه بریزید و با گوشتکوب برقی مخلوط کنید یا به شدت تکان دهید. همچنین میتوانید از غذاساز یا یک مخلوط کن برای یک به دست آمدن یک امولسیون خوب استفاده کنید، اما گوشتکوب برقی از همه راحتتر است. آن را مزه کنید تا همه چیز به دلخواه شما باشد.
2. سس را داخل ظرفی دردار مثل شیشهای دهان گشاد بریزید و حداکثر 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
از این فرمول سس برای مرکبات دیگر همانند گریپ فروت صورتی، لیمو سبز، پرتقال یا پرتقال خونی استفاده کنید.
1/4 پیمانه باتر میلک یا خامه ترش را به این دستورالعمل اضافه کنید تا یک سس لیمو و خشخاش، خامهای و غلیظ داشته باشید.
من تخم خشخاش را از یک بازار محلی از یکی از استانهای مرکزی کشور خریداری کردهام که همراه با مقداری اضافات بود بنابراین توصیه میکنم که آن را بشویید تا هم خردههای آن به روی آب آید هم از بهداشتی بودن آن مطمئن شوید.
-
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۵:۴۵
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214082/