تاریخچه و نکاتی مهم برای تهیه سس سالاد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تاریخچه و نکاتی مهم برای تهیه سس سالاد
٢٦١
٠
برترین ها / سالادها یکی از بخشهای منوی غذایی ما هستند. آنها گاهی در حکم یک همراه غذا هستند و گاهی هم خودشان یک وعده غذایی میشوند. گاهی با سبزیجات و سبک هستند و گاهی هم با پروتئین حیوانی و مقوی و سنگین. گاهی هم همراه سایر مواد مثل ماکارونی و پاستا یک غذای سالادی برای جمعیتی زیاد را فراهم میکنند. اما صرفنظر از اینکه چه نوع سالادی را درست میکنید، همه سالادها نیازمند سس هستند.
تاریخچه سس سالاد
بابلیها نزدیک به 2000 سال پیش از روغن و سرکه برای ریختن روی سبزیجات استفاده میکردند. مصریان سالادشان را با روغن، سرکه و ادویههای آسیایی طعمدار میکردند. طبق گفتهها مایونز 200 سال پیش توسط یک نجیب زاده فرانسوی ابداع شد. کلمه سالاد هم از کلمه لاتین herba salta یا سبزیجات نمک زده میآید بنابراین به این نام است، چون سبزیجات معمولا با مقداری سس حاوی نمک مزهدار میشوند.
سس هزار جزیره از تکههای زیتون سبز، فلفل، خیارشور، پیاز، تخم مرغ پخته و سایر مواد خیلی ریز خرد شده مثل چند نوع سبزی معطر درست شده است. این سس به یاد هزاران جزیره در رودخانه سن لورن، نامگذاری شده است.
چند نکته مهم که باید بدانید
نقش سس خردل در سس سالاد
سس خردل در اغلب سسهای سالاد استفاده میشود، چون در واقع به عنوان یک امولسیون کننده بین سرکه و روغن عمل میکند. سس خردل و سرکه را به آرامی بهم بزنید و روغن را در حین هم زدن به آرامی اضافه کنید. این کمک میکند که روغن از ترکیب سس جدا نشود.
مدت زمان نگهداری
معمولا نهایت عمری که یک سس سالاد میتواند داشته باشد، حداکثر 2 هفته و آن هم در یخچال است.
شیوه نگهداری
آنها را در شیشههای دردار و یا ظرفهای واشردار نگهداری کنید تا هم طعم خود را حفظ کنند و هم خشک و خراب نشوند.
-
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴:۱۰
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214047/