آریا بانو

آخرين مطالب

کاپ کیک کدو حلوایی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٢٠
٠
آخرین خبر / یکی از خوشمزه ترین کیک ها می تونم بگم همین کیک کدوحلوایی هست که حالا من به شکل کاپ کیک در آوردم اینجا . یعنی اصلا مزه و طعم کدوحلوایی نداره و منتهی بی نهایت خوشمزه است . عجیب چیزیه 😍 حتما اون هایی هم که کدوحلوایی دوست ندارن درستش کنن و برای بچه ها هم خیلی خوبه بچه های بدغذا. .
برای 15 عدد کاپ کیک
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید قنادی یک و یک سوم لیوان (200گرم)
شکر 210 گرم (یک لیوان)
ماست 70 گرم (3 ق غ)
روغن مایع 110 میلی (نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی 250 گرم ( 1 لیوان) (ابتدای دستور توضیح دادم )
پودر دارچین 1 ق غ(حتی تا 2 ق غ هم می تونین بریزی)
بیکینگ پودر 5 گرم( 1 ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده به میزان دلخواه .
.برای پوره کدو حلوایی : کدو حلوایی رو پوست کندم و خرد کردم ، روی ترازو که گداشتم حدود چهارصد گرم خام بودش ، بعد خردش کردم ، بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کردم و یه کم با همزن زدم . بعد ماست و بعد از اون روغن رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم .
آردرو الک کردم ، گردو هام رو هم که خرد کردم از این آرد یه قاشق به گردو اصافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .
به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با لیسک یا قاشق هم زدم . بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
داخل قالب کاپ کیک تا نصفش رو از مواد پر کردم و در طبقه وسط با دمای 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دادم .
نکات : می تونین به صورت کیک و در یک قالب بریزین بهتره در قالب میان تهی تهیه بشه که حدودا قطر قالب 24 ، 25 سانت خوبه .
بدون فر هم توی فر دست ساز به راحتی می تونین درست کنین دوستانی که جدید وارد پیج شدن استوری هایلایت روش فر دست ساز رو ببینن 🙂.
و در مورد ماکروفر و سوالار دام ، کیک پز ، توستر ، هواپز و ... اطلاع ندارم نازنین ها باهاشون برای کیک و شیرینی استفاده نکردم .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند