آریا بانو

آخرين مطالب

نخود پلو با گوشت ؛ سالم و مفید خانه داري

نخود پلو با گوشت ؛ سالم و مفید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نخود پلو با گوشت ؛ سالم و مفید
١٥٣
٠
دلتا / نخود پلو با گوشت غذای خوش‌مزه ای است که با نخودفرنگی درست می‌شود. این غذا به‌دلیل خواص نخود و گوشت، برای کودکان و نوجوانان مناسب است. به‌هیچ‌وجه نخود پلو را با کنسرو نخود درست نکنید. چون شکل و طعم غذا خراب می‌شود.
مواد لازم:
نخودفرنگی: 2 پیمانه
برنج: 3 پیمانه
گوشت: 300 گرم
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شوید به میزان لازم

طرز تهیه:
نخودفرنگی خام را با مقداری آب و نمک بپزید.
گوشت را به‌صورت قیمه‌ای خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیاز نرم و کاراملی شد، تکه‌های گوشت را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید. به‌اندازۀ یک استکان آب بریزید تا گوشت کمی بپزد. دقت کنید آب زیاد نباشد تا گوشت طعم آب نگیرد.
سپس نخود پخته را به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.
برنج را در آب در حال جوش بریزید. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. اگر شوید تازه بود، دو دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شوید را در آن بریزید تا یکی دو جوش بزند.
در کف قابلمه مقداری آب و روغن و کمی زعفران یا زردچوبه بریزید و بگذارید داغ شود. وقتی کمی داغ شد، نان یا سیب‌زمینی حلقه شده را برای ته‌دیگ کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید. بعد یک لایه از مخلوط گوشت و نخود بریزید. اگر شوید خشک بود، آن را در این مرحله لابه‌لای مواد بریزید. لایه‌ها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شوند. بهتر است لایۀ رویی برنج باشد.
سپس دمکنی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد. چون گوشت با برنج است، مدت بیشتری برای دم کشیدن بگذارید تا گوشت خوب نرم شود. حدود یک ساعت و نیم زمان مناسبی برای آماده شدن نخود پلو با گوشت است. در اواخر پخت مقداری کره یا روغن داغ کرده و روی غذا بریزید.
نخود پلو را می‌توانید با گوشت قلقلی یا مرغ هم درست کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند