آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ خوراک میگو با گوجه‌فرنگی خانه داري

شام/ خوراک میگو با گوجه‌فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شام/ خوراک میگو با گوجه‌فرنگی
١٧
٠
چی بپزم / مواد لازم
پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
زنجبیل تازه رنده‌شده= یک قاشق چایخوری
سیر تازه له‌شده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
فلفل دلمه‌ای سبز =یک عدد
آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
میگو= 350 گرم
رب گوجه‌فرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید 10 دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند