آریا بانو

آخرين مطالب

تهیه آسان سوپ مراکشی ؛ امتحان کنید خانه داري

تهیه آسان سوپ مراکشی ؛ امتحان کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهیه آسان سوپ مراکشی ؛ امتحان کنید
٠
٠
دلتا/ حریره یک سوپ مشهور مراکشی است که با عدس یا لپه، گوجه و نخود درست می‌شود و حاوی گوشت است. طرز تهیه سوپ مراکشی با دیگر سوپ‌ها کمی متفاوت است و به‌دلیل مواد مفیدی که دارد، می‌تواند به‌عنوان یک ناهار یا شام کامل مصرف شود.
مواد لازم:
گوشت: 200 گرم
روغن‌زیتون: 3 قاشق غذاخوری
لپه: 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گشنیز: یک دسته
جعفری: یک شاخه
ساقۀ کرفس: 2 عدد
پیاز: یک عدد
نخود: یک پیمانه
گوجه‌فرنگی: 6 عدد
برنج: 3 قاشق غذاخوری
ورمیشل در صورت تمایل
طرز تهیه سوپ مراکشی
گوشت گوساله، بره یا مرغ را به قطعات یک سانتی برش بزنید. پیاز را نگینی و ساقه‌های کرفس را ریز خرد کنید.
جعفری و گشنیز را خوب بشویید و آب آن‌ها را بگیرید. آن‌ها را با غذاساز یا با چاقو خیلی ریز خرد کنید.
نخود‌ و لپه را از یکی دو روز قبل خیس و پوست نخود را جدا کنید.
پوست و دانۀ گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و در غذاساز یا مخلوط‌کن پوره کنید تا یکدست شوند. برای پوره کردن می‌توانید گوجه‌ها را بپزید و سپس از صافی بگذرانید تا پوست و هستۀ آن‌ها گرفته شود.
تکه‌های گوشت و روغن‌زیتون را در قابلمه بریزید. گوشت را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه‌ای شود. سپس جعفری، گشنیز، پیاز، نخود، ادویه‌جات و گوجه‌ها را به آن بیفزایید. 3 پیمانه آب روی آن‌ها بریزید.
پس از نیم ساعت، لپه، رب و 8 پیمانه آب به این مخلوط اضافه کنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخته شدند، می‌توانید برنج یا ورمیشل را بیفزایید. برنج از مواد اصلی این سوپ است، ولی افزودن ورمیشل اختیاری و به دل‌خواه است.
سوپ را پس از آماده شدن، با مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.
نکات طرز تهیه سوپ مراکشی:
یک پیمانه آرد با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر مخلوط یکدست نیست، آن را از صافی رد کنید. سپس آن را در سوپ در حال پخت بریزید تا چند قل بخورد. این کار برای آن است که سوپ غلیظ و خامه‌ای شود.
پس از افزودن آرد، حتماً سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید. این کار باعث می‌شود تا مزۀ خامی آرد گرفته شود و ته نگیرد.
وقتی برنج یا ورمیشل پخته شد، سوپ را مزه کنید و در صورت دل‌خواه نمک و فلفل بیفزایید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند