آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ فیله ماهی با سس کاری خانه داري

غذای اصلی/ فیله ماهی با سس کاری
  بزرگنمايي:

آریا بانو - غذای اصلی/ فیله ماهی با سس کاری
٢٧
٠
چی بپزم / مواد لازم
فیله ماهی=8قطعه
دوغ یا ماست شیرین=1پیمانه
موز =1عدد
خامه =1پیمانه
سس مایونز=1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر کاری= به میزان لازم
پنیر گودا=100 گرم
روغن مایع= 1/3 پیمانه
طرز تهیه
فیله ماهی را در دوغ (بدون گاز)به مدت نیم ساعت بخوابانید .در این میان موز را پوست بکنید, قطعه قطعه کنید و با یک چنگال کاملاً له کنید , سپس به موز, خامه , سس مایونز, نمک , فلفل و پودر کاری را افزوده و خوب مخلوط کنید, پنیر را رنده کنید و نیمی از آن را با سس مخلوط کنید, فیله ماهی را کمی با روغن مایع چرب کنیدو در فر یا ماهیتابه کباب کنید و سپس سس راروی ماهی ها مالیده و رویش پنیر ریخته و به مدت 10 دقیقه در حرارت 300 درجه فارنهایت گذارده تا پنیرها آب شود. ماهی تازه را تا حد ممکن همان روز خرید مصرف کنید. در غیر این صورت می توانید آن را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوا کاکائو

دستور تهیه 4 اسنک خوشمزه

ساندویچ محبوب کره ای برای میان وعده

غذای ملل/ طرز تهیه فطایر پنیری غذای عربی

از شما/ لطفاً در بخش آشپزی بزارین ممنونم از ادمین عزیز

آموزش تهیه معجونی شگفت انگیز برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور تهیه رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر

از شما/ پیتزا

از شما/ کیک فنجونی

از شما/ بفرمایید کیک

اسنک مرغ، برای زنگ تفریح بچه ها

از شما/ ناهار ما

از شما/ دستپخت خودم

از شما/ بفرمایید ناهار

از شما/ناهار سالم و خوشمزه

از شما/ قورمه سبزی

از شما/کوکوی من

تزئین بشقاب غذا برای سرو غذا

از شما/ شام امشب ما

از شما/ کیک قابلمه ای

از شما/ کباب

از شما/ بفرمایید

ذائقه ها/ شیک پروتئین گیاهی؛ هم خوشمزه و هم مقوی

سوپ و آش/ آش عباسعلی کرمانشاه، مقوی و خوشمزه

گاناش شکلاتی برای کیک تولد

شیرینی ها/ کیک پاییزی با عطر و طعم نارنگی

15 نکته برای پخت پیتزای حرفه ای

کباب تابه ای، ناهار خوشمزه امروز

از شما/ کیک خیس

میز اردور/ مربای گلابی درسته برای مهمان

غذای ملل/ طرز تهیه سوپ ساده‌ی چینی با ذرت

با قهوه نوشیدنی خنک درست کنید

9 صبحانه خوشمزه هندی با تخم مرغ

سس قرمز گوجه فرنگی طبیعی و ارگانیک برای ساندویچ، پاستا و پیتزا

3 غذای جدید با سیب زمینی

غذای ملل/ میگو را به سبک اسپانیایی ها بپزید

میز اردور/ طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

آموزش تهیه غذاهایی سالم برای تمام سنین

کاپ کیکی هیجان انگیز برای عصرانه

بچه ها عاشق این اسنک پیتزایی می شوند

اسنکی جدید برای میان وعده

چگونه فسنجان مجلسی برای ناهار بپزیم؟

چگونه فسنجان مجلسی بپزیم؟

کیکی ساده که بدون فر آماده می شود

آشنایی با چند غذای محلی مردم نجف و کربلا؛ خوشمزه‌های پیاده روی

فینگر فود؛ کوچولوی دوست داشتنی

صبحانه/ تخم مرغ تند را امتحان کرده اید؟

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی

از شما/کیک عصرونه

میز اردور/ مربای انجیر خشک برای درمان کم خونی