آریا بانو

آخرين مطالب

فهم جنسی کودکان افزایش یافته است اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - فهم جنسی کودکان افزایش یافته است
٠
٠
سیناپرس / بسیاری از کارشناسان بر این باورند که رسانه‌ ها در تربیت جنسی، جهت ‌دهی اخلاق جنسی فرزندان و همچنین بلوغ جنسی دختران و پسران نقش بسزایی دارند.
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که رسانه‌ ها در تربیت جنسی، جهت ‌دهی اخلاق جنسی فرزندان و همچنین بلوغ جنسی دختران و پسران نقش بسزایی دارند.
به گفته برخی از کارشناسان هم اکنون سن بلوغ جنسی حدود یک سال و نیم کاهش یافته است. در این بین شبکه های ماهواره ای با تسخیر ذهن کودکان و نوجوانان به طرز شگفت آوری در ابتلای کودکان به انواع بیماری های روحی و جسمی و همچنین کاهش سن بلوغ جنسی دختران و پسران نقش دارند.
دکتر بهزاد قربانی، در این خصوص به سیناپرس گفت: اخبار مبنی بر کاهش سن بلوغ جنسی در دختران و پسران پایه و اساس علمی ندارد بلکه اطلاعات و فهم کودکان نسبت به مسایل جنسی به علت مواجه بودن با طیف وسیعی از اطلاعات بیشتر شده است؛ هم اکنون اطلاعات کودکان به واسطه مشاهده شبکه های ماهواره ای، استفاده از تلفن همراه و اینترنت نسبت به گذشته افزایش یافته است.
این عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا افزود: هرچند استفاده از غذاهای سالم و شرایط آب و هوا (مثلا سن بلوغ جنسی در مناطق گرمسیر زودتر از مناطق سردسیر است) در سن بلوغ جنسی تاثیر گذارند اما هم اکنون بر اساس اسناد و مدارک علمی سن بلوغ جنسی در دختران یازده تا دوازده سالگی و در پسران سیزده تا چهارده سالگی است. در این سن علایم صفات ثانویه جنسی متفاوتی در دختران و پسران به وجود می آید.
این روانپزشک اظهارداشت: افزایش فهم و اطلاعات جنسی کودکان به معنای کاهش سن بلوغ جنسی آنها نیست بلکه کودکان می توانند راحت تر درباره مسایلی که ذهن شان را درگیر می کند، از دیگران سوال بپرسند. مطرح کردن این سوال ها ربطی به بلوغ زودرس یا باور جنسی آنها ندارد.
وی در پاسخ به اینکه آیا شبکه های ماهواره ای می توانند زمینه ساز انحرافات جنسی کودکان بشوند؟ گفت: بسیاری از انحرافات جنسی ریشه در بیماری و اختلالات روانی افراد دارند؛ چه بسا در گذشته نیز شبکه های ماهواره ای گسترش پیدا نکرده بودند اما این اختلالات وجود داشتند.
وی بیان کرد: شبکه های ماهواره ای یا حتی تمامی برنامه های تلویزیونی مناسب کودکان نیستند. هم اکنون برخی از شبکه های تلویزیون ملی مانند شبکه نمایش خانگی برچسب دارند و گروه سنی مشاهده فیلم یا برنامه مشخص شده است اما در شبکه های ماهواره ای این مساله کنترل نمی شود لذا ضرورت دارد پدر و مادرها نسبت به این مسایل کاملا هوشیار باشند.
وی ادامه داد: کودکان ممکن است با مشاهده برخی از برنامه هایی که در شبکه های ماهوره ای پخش می شوند، از بسیاری مسایل سر در نیاورند و نسبت به آن مسایل کنجکاو شوند. برخی نیز با مشاهده فیلم های ترسناک دچار علایم ترس و اضطراب می شوند. قاعدتا برچسب نداشتن شبکه های ماهوره ای بسیار آسیب زاست.
وی خاطرنشان کرد: جدا از شبکه های ماهواره ای، هم اکنون اطلاعات کودکان به واسطه استفاده از تلفن های همراه هوشمند افزایش پیدا کرده است. امروزه کودکان در دوران تحصیل و مدرسه با دسترسی پیدا کردن به شبکه آزاد اطلاعات و سرگرم شدن با شبکه های مجازی، تمرکزشان را نسبت به درس شان از دست داده اند زیرا جذابیت شبکه های اجتماعی بیشتر از درس خواندن است.
به گفته وی، هم اکنون محدودیتی نیز برای استفاده از شبکه های اجتماعی وجود ندارد و کودکان به راحتی می توانند عکس یا فیلم دانلود کند. این مساله نیز می تواند آسیب زا باشد بنابراین باید استفاده از موبایل در مدارس( از سوی مدیران و دبیران) و خانه( از سوی پدر و مادر) کنترل شود.
وی در پایان گفت: متاسفانه امروزه در محتوای بسیاری از تبلیغات بازرگانی رسانه ملی نیز استفاده از موبایل در سنین کم فرهنگ سازی می شود. در بسیاری از این تبلیغات عنوان می شود به ازای پرداخت این میزان هزینه، بچه هایتان صاحب موبایل یا ماشین می شوند. باید جلوی این نوع تبلیغات نیز گرفته شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/211364/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟