ناهار/ پلوی لیمو ترش با میگو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ناهار/ پلوی لیمو ترش با میگو
٧٨
٠
هنر آشپزی / طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو :
برنج را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و 10-14 دقیقه روی حرارت زیاد نگاه دارید تا آماده شود و سپس آب کش کنید.
در تابه ای حاوی روغن داغ پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و بعد میگوها را افزوده و تفت دهید.
در قابلمه ای حاوی روغن داغ مقداری از برنج را بریزید، سپس مقداری از میگو را همراه با گشنیز، زیره و لیموترش لا به لای برنج ریخته و در آخر روی آن مقداری برنج سفید بریزید تا مواد پوشانده شود،
درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود. کره را با 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع روی حرارت ملایم داغ کنید و زمانی که بخار برنج بلند شد آن را روی برنج ریخته و حرارت را ملایم کنید تا 30 دقیقه دم بکشد.
مواد لازم برای پلوی لیمو ترش با میگو :
برنج 3 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
میگو پاک شده 400 گرم
گشنیز پاک و خرد شده 100 گرم
زیره سبز (تفت داده شد) 2 قاشق چای خوری
لیموترش (نازک حلقه شده و سرخ شده) 2 عدد
کره 70 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
-
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸:۲۸
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/211239/