طرز تهیه چند نوع غذای نونی با مرغ خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - طرز تهیه چند نوع غذای نونی با مرغ ٧٠٢ ٠ ستاره / گوشت مرغ، نوعی گوشت سفید پرطرفدار است که در تهیه بسیاری از غذاهای خوشمزه به کار میرود. غذاهایی که میتوان به راحتی و در زمان کوتاهی آماده کرد و به عنوان نهار یا شام مورد استفاده قرار داد. خورشت مرغ و زرشک پلو با مرغ از جمله غذاهای رایجی هستند که با مرغ تهیه شده و با برنج سرو میشوند؛ اما غذاهای نونی با مرغ نیز دارای تنوع بالایی بوده و بسیار سریع و راحت قابل تهیه هستند. از این رو در این مطلب 6 نوع غذای نونی با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد؛ با ما همراه باشید. 1. غذای نونی با مرغ و جعفری مواد لازم سینه مرغ بدون استخوان 600 گرمروغن مایع 2 قاشق غذاخوریسیر له شده 3 حبهگوجه فرنگی گیلاسی 200 گرمرنده پوست لیمو ترش زرد 1 قاشق چایخوریلیمو ترش تازه 1 عددجعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوریکنجد 1 قاشق غذاخوریزردچوبه 1 قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه به میزان لازم دستور تهیه روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود.سینه مرغ را به صورت نوارهای باریکی برش زده و به سیر اضافه کنید، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید و حرارت را روی متوسط قرار دهید.مرغ را حدود 10 الی 15 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.کمی زردچوبه به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.گوجه فرنگیها را از وسط نصف کرده و به مرغ اضافه کنید، یکی دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا گوجهها نرم شوند.کمی نمک، رنده پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کرده، مواد را هم بزنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا مرغ مزه دار شود.در انتها کنجد و جعفری خرد شده را اضافه کرده، خوراک را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.خوراک مرغ و جعفری را در ظرف سرو بکشید و تا داغ است همراه با نان میل کنید.2. غذای نونی با مرغ ریش ریش مواد لازم سینه یا ران مرغ 1 تکهسیب زمینی بزرگ 1 عددهویج بزرگ 1 عددآرد 1-2 قاشق غذاخوریتخم مرغ 2 عددپنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخوریپودر سیر 1/2 قاشق چایخوریپودر زنجبیل 1 قاشق چایخورینمک، فلفل و پودر کاری به میزان لازم طرز تهیه مرغ را همراه با یک پیاز کوچک، کمی نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و 2 عدد برگ بو در یک لیوان آب بپزید.گوشت مرغ را پس از پختن از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.سیب زمینی را آبپز کنید، سپس پوست بگیرید و رنده کنید.هویج را پوست بگیرید، بپزید و رنده کنید.تخم مرغها را در ظرفی بشکنید، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر زنجبیل و پودر کاری را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.سیب زمینی و هویج پخته و رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.روغن را در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و مایه کوکو را در آن سرخ کنید.این غذای لذیذ را همراه با نان و سبزی خوردن سرو کنید.نوش جان . . .3. غذای نونی با مرغ و سیب زمینیمواد لازم ران مرغ بدون پوست 1 کیلوگرمبرگ اسفناج کوچک 150 گرمگوجه فرنگی خرد شده 400 گرمپوره گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریسرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوریآرد ساده 1 قاشق غذاخوریادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوریزنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده 1 تکه 3 سانتیمتریسیر خرد شده 2 حبهنمک و فلفل سیاه به میزان لازمسیب زمینی 450 گرمگشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری روش تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید و به تکههای 1.5 سانتیمتری برش بزنید.2 قاشق غذاخوری سرکه، 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا (ادویه هندی)، آرد، گوجه فرنگی خرد شده، پوره گوجه فرنگی، زنجبیل، سیر، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شده و به شکل سسی یکدست درآیند.ران مرغ را پوست گرفته و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید.سیب زمینی خرد شده را کف قابلمهای با سایز بزرگ پهن کنید و تکههای مرغ را روی آن بچینید.سس را روی مرغ بریزید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.پس از 3-2 ساعت، در قابلمه را بردارید و اسفناج را به آن اضافه کنید.غذا را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا اسفناج نرم شود و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر با در باز بپزد تا سس آن غلیظ شود.یک قاشق چایخوری سرکه و گشنیز خرد شده را به غذا اضافه کنید و نمک آن را میزان کنید.غذا آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.نکته: این غذا را با سس کچاپ میل کرده و از طعم آن لذت ببرید. 4. غذای نونی با سینه مرغمواد لازم سینه مرغ بدون استخوان 4 عددژامبون گوشت 6 ورقعسل 1 قاشق غذاخوریسس خردل 1/2 لیوانسس مایونز 1/2 پیمانهقارچ ورقه شده 1 لیوانپنیر پیتزای رنده شده 2 لیوانجعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوریپیاز داغ 1 قاشق غذاخورینمک و فلفل به میزان لازم دستور تهیه کمی نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.سس مایونز، سس خردل، عسل و پیاز داغ را در کاسهای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.کمی روغن در تابهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس تکههای مرغ را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا اطراف آنها کاملا طلایی شود.تکههای مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکس مقاوم به حرارت بچینید، نیمی از سس خردل و عسل که قبلا آماده کرده بودید روی آن بریزید.سپس قارچ ورقه شده و در انتها پنیر پیتزای رنده شده را در دو لایه بر روی مرغها بریزید.ظرف را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا مرغ بپزد و پنیر پیتزا ذوب شود.غذا را از فر خارج کرده و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.این غذا را همراه با سس خردل و عسل میل کنید. 5. غذای نونی با ران مرغمواد لازم ران مرغ بدون استخوان و برش خورده به صورت نوارهای باریک 1 کیلوگرمبادام هندی 250 گرمروغن 3-2 قاشق غذاخوریپیاز ریز خرد شده 2 عددسیر 2 حبهزنجبیل تازه خرد شده 1 تکه 2 سانتیمتریتخم گشنیز 2 قاشق غذاخوریزیره 1 قاشق غذاخوریمیخک 4 عددچوب دارچین 1 تکه 3 سانتیمترینارگیل تازه خرد شده 100 گرمفلفل سبز خرد شده 2 عددنمک به میزان لازم مراحل تهیه سیر له شده، زنجبیل خردشده، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، میخک و دارچین را در تابهای ریخته، بدون روغن روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.پیاز خرد شده و نیمی از بادام هندی را به ادویه اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود و کمی رنگ بگیرد.حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط خنک شود، سپس در غذاساز میکس کنید و 200 میلیلیتر آب به آن اضافه کنید تا نرم شود.کمی روغن در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس مخلوط فوق را به آن اضافه کنید؛ مخلوط را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و سپس فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه کنید.حرارت را کمی زیاد کرده و سپس تکههای مرغ را به تابه اضافه کنید.حدود 5 دقیقه به تفت دادن مرغ ادامه دهید و سپس باقیمانده بادام هندی را به تابه اضافه کنید.مخلوط مواد را 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط هم بزنید، سپس 600 میلیلیتر آب اضافه کنید.اجازه دهید آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا غذا به مدت 15-10 دقیقه بپزد تا برشهای مرغ کاملا نرم شود.غذا آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با بادام هندی بو داده و پیاز سرخ شده تزیین کنید.6. غذای نونی با مرغ و پیازمواد لازم مرغ تکه تکه شده 1 کیلوگرمپیاز رنده شده درشت 2 عددروغن مایع 2-3 قاشق غذاخوریمحلول زعفران 3-4 قاشق غذاخوریآبلیموی ترش 2-3 قاشق غذاخوریپودر زنجبیل 1 قاشق چایخورینمکف فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم دستور تهیه تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و کمی زردچوبه آغشته کنید، روی آن را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.کمی روغن در تابهای ریخته و تکههای مرغ را در آن بچینید.تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز رنده شده را روی مرغها بریزید، بهطوری که روی مرغها کاملا با پیاز پوشانده شود.در تابه را بسته و اجازه دهید مرغ روی حرارت خیلی ملایم به مدت 2-1 ساعت بپزد.پس از این مدت، مرغها را برگردایند، کمی مخلوط آبلیمو و محلول دم کرده زعفران روی آن بریزید و صبر کنید تا به خورد مرغ رود.غذا را در ظرف سرو بکشید و کنار آن سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ قرار دهید.این غذا را همراه با نان سرو کنید. سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳:۵۲ ۴۷ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/211153/