طرز تهیه کرپ هزار لایه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - طرز تهیه کرپ هزار لایه
١٦
٠
هنر آشپزی / برای تهیه خمیر کرپ، آرد، شیر، تخم مرغ، روغن مایع، نمک، فلفل و ادویه کاری را در ظرفی با مفتول دستی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید.
تابه تفلون کوچکی را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید و با ملاقه ای کوچک فقط به اندازه یک ملاقه از مواد را داخل تابه ریخته و هر دو را سرخ کنید (یک دقیقه) و کناربگذارید.
با این مقدار مواد حدود 8 عدد نان کرپ به دست می آید.
کرپ ها را روی صفحه توری قرار دهید تا خنک شوند.
برای آماده کردن مواد میانی، کره، پیاز، سیر، گوشت و فلفل دلمه ای ها را در تابه ریخته و تفت دهید،
رب را اضافه کنید تا سرخ شود و در آخر نمک، فلفل و آویشن و زعفران را بیفزایید و مخلوط کرده و شعله را هم خاموش کنید.
سینی فر را چرب کنید. یک لایه از نان کرپ را قرار دهید، کمی از مواد گوشتی روی آن ریخته و کمی جعفری خرد شده و پنیر پیتزا روی گوشت ها بپاشید،
این کا را میتوانید 8-6 بار تکرار کنید و به صورت طبقاتی روی هم انجام دهید،
روی لایه آخر فقط پنیر پیتزا، کمی جعفری و آویشن بریزید،
در پایان در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید در حدی که پنیر بین لایه ها و سطح رویی آب شود،
سپس از فر خارج کنید. این کرپ با انواع سس ها بخصوص سس تارتار سرو می شود.
مواد لازم برای کرپ :
آرد 1 پیمانه اندازه گیری
شیر یک و یک و دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 6 قاشق سوپ خوری
نمک،فلفل و ادویه کاری مقدار کمی
مواد میانی :
کره 1 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی و سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده 1 حبه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و آویشن مقدار کمی
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 200 گرم
-
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱:۵۰
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/211080/