3 غذای ساده، خوشمزه و فوری برای دوران دانشجویی خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - 3 غذای ساده، خوشمزه و فوری برای دوران دانشجویی ٣٨٩ ٠ مجله کوروش / دانشجو شدن و ورود به دانشگاه، به خصوص اگر در شهری دور از خانواده دانشجو شده باشید، آغاز یک دوره متفاوت، شیرین، پرهیاهو و البته پرمسئولیت برای شماست. به جز یاد گرفتن راههای درست مستقل زندگی کردن و حضور در یک اجتماع بزرگتر، شما باید کارهایی را تجربه کنید که احتمالا تا به حال سراغشان نرفتهاید. یکی از این کارها تجربه غذا پختن و آشپزی کردن است. به مناسبت ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید بد نیست طرز تهیه 3 غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی با مرغ، سیب زمینی و پاستا و البته غذاهای ارزان و به صرفه را بخوانید.کوکوی عدس؛ یک غذای مقوی و پرخاصیت و فوری چی لازم دارم:عدس سبز: 200 گرمسیب زمینی: 1 عدد کوچکپیاز: 1 عدد کوچکتخم مرغ: 1 عددآرد سوخاری: 1 قاشق غذاخوری سر خالینمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار دلخواهگشنیر و جعفری تازه و ساطوری خرد شده: 2 قاشق خوریروغن مایع: به اندازه لازمچطور بپزم:عدس را از شب قبل بخیسانید. قبل از درست کردن کوکوی عدس ابتدا عدس و سیب زمینی را بپزید و سپس با گوشتکوب له کنید تا یکدست شوند. پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آبش را بگیرید. پیاز را به مخلوط عدس و سیب زمینی اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ را هم بشکنید و اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد آرد سوخاری، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید و مایه کوکو را خوب هم بزنید تا لطیف و یکدست شود. اگر احساس کردید به مقدار بیشتری آرد سوخاری نیاز دارید و مایه کوکو شُل است کمی دیگر آرد اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را با دست یا با قاشق شکل بدهید و کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید.حتما بخوانید 2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ+طرز تهیه تاس کباب شهرهای مختلفپاستا گوجه و اسفناج چی لازم دارم:پاستا: 200 گرماسفناج: 200 گرمگوجه فرنگی: 5 عددپیاز: 1 عدد متوسطسیر: 1 حبهپنیر خامهای: 3 قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوریکره: 20 گرمفلفل سیاه: 1 قاشق چایخوریآویشن: 1 قاشق چایخورینمک: 1 قاشق چایخوریپنیر پارمزان: اختیاریچطور بپزم:اسفناجها را بشورید و درشت خرد کنید. پاستا را طبق دستور روی بسته با کمی نمک و ورغن بپزید. در این فاصله در یک ماهیتابه پیاز خرد شده را با کره یا اگر ورغن زیتون دارید با آن تفت دهید. پیازها که سبک شدند سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل سیاه و آویشن و رب را هم اضافه کنید. وقتی رب کمی تفت خورد گوجه فرنگیهای رنده شده را اضافه کنید. آب گوجهها که کشیده شد پنیر خامهای را اضافه کنید و هم بزنید و سپس اسفناجها را اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا اسفناج هم بپزید. بعد از 10 دقیقه پاستای آبکش شده را هم به این مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و سپس به صورت داغ سرو کنید. در صورت تمایل روی پاستا را با پارمزان تزیین کنید و اگر هم پارمزان ندارید اصلا مهم نیست.طرز تهیه کتلت مرغ چی لازم دارم:سینه مرغ: نصف یک عددسیب زمینی آبپز: 1 عدد متوسطپنیر پیتزا: ½ فنجانتخم مرغ: 1 عددآرد: 1 قاشق غذاخورینمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواهچطور بپزم:سینه مرغ را آبپز کنید. وقتی سینه مرغ پخت آن را با رنده درشت رنده کنید. سیب زمینی را هم آبپز و سپس رنده کنید. تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس تخم مرغ را بشکنید و به مواد اضافه کنید. 1 قاشق آرد بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کتلت مرغ یکدست شود. در یک تابه روغن مایع بریزد و وقتی روغن داغ شد مایه کتلت را با دست شکل دهید و یکی یکی در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود. دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸:۲۹ ۳۵ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/210517/