عدسی گندم؛ صبحانه ای برای تمام فصول
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - عدسی گندم؛ صبحانه ای برای تمام فصول
٦١
٠
خبر فارسی / چی لازم دارم:
عدس : یک پیمانه
گندم : یک دوم پیمانه
عصاره گوشت آماده : یک عدد
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
چطور بپزم:
عدس را با آب کاملا بپزید. گندم را با عصاره گوشت و آب کاملا پخته تا له شود سپس با مخلوط کن آن را مخلوط کرده تا یکدست شود. حالا به عدسی اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با هم مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ارزش غذایی:
عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.
فوت آشپزی :
عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شود و هم از نفخ جلوگیری کند.
پیشنهاد:
بهتر است این صبحانه با عسل و دارچین سرو شود. این ترکیب عدسی گندم را بسیار خوشمزه خواهد کرد.
-
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۳:۵۰
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/208757/