غذای اصلی/ پلوی کدو حلوایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ پلوی کدو حلوایی
١٣٦
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
کدو حلوایی بدون پوست(حبه قندی خردشده)500 گرم
برنج4 پیمانه
کشمش پلویی1 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
پیاز 2 عدد
پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پلوی کدو حلوایی
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 40دقیقه
1
برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید. کدو را اضافه کرده، تفت داده، کشمش را شسته و با کدو کمی تفت دهید. یک قاشق سوپخوری شکر و زعفران و درصورت دلخواه یک قاشق سوپخوری رب به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. برنج را ساده دم کنید.
2
برای درست کردن گوشت قلقلی ها گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و یک عدد پیاز دیگر را در آن رنده کنید . مقداری هم نمک و فلفل بزنید . حالا با دستتان شروع به ورز دادن کنید تا مایه گوشتی یکدست شود.تابه ای آماده کنید و داخل آن مقداری روغن بریزید .کوفته ها را در روغن سرخ کرده و به مخلوط کدو اضافه کنید. وقتی که برنج دم کشید، آن را درون دیس کشیده و لابهلای آن گوشت و کدو را بریزید و سرو کنید.
-
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۰:۵۰
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/208690/